Hogy keressek pénzt?

Figyelt kérdés
fogszabályzót szeretnék év végén venni, de anyámék azt mondogatják, hogy ha majd keresek, lesz munkám, (gyerek vagyok) akkor majd vehetek magamnak. csakhogy ilyen "vámpír fogaim vannak" hogy kiszorultak felül a fogaim, mint az agyarak, és már ott tartok h ki sem merem nagyon nyitni a számat.. persze itthon olyan a légkör, h nem nagyon nevetek, ezért nem nagyon látják!!! és a 200.000Ft-vel jönnek, hogy nincs arra pénz, de hát olcsóbban is lehet venni nem?? hogy értessem meg velük, hogy elcseszik az egész tini koromat?? jövőre megyek középsuliba, az azért lesz sazr, felnőtt koromban meg minimum 2X annyi idő, meg akkor már nagyon gáz..de most kibirnám, nagyon örülnék neki.. mivel nem dolgozhatok még, itthon szinte egész nap dolgozom, máshova sem tudok menni egy kicsit dolgozni, itt a közelben..ti mit tennétek??
2011. okt. 30. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A 200 ezer sajna reális, nem egyben fizeted ki, de muszáj rendelkezésedre álljon, mert a rendszeres igazításokat, felmerülő költségeket azonnal fizetni kell.

Szerintem jelen helyzetben az a legokosabb, ha egyelőre megbarátkozol a fogaiddal. hidd el, nem egy ismerősömnek van kusza fogsora, de lehet azzal is élni, meg kell tanulni elfogadni, amíg nem tudsz változtatni rajta. Majd ha dolgozhatsz már, akkor tudsz gyűjteni fogszabályzóra, két éven belül meglesz, ha akarod, az azért nem olyan nagy idő :)

2011. okt. 30. 23:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Ne írjatok már ha nem vagytok tisztában dolgokkal. Vagy tegyétek elé, hogy szerintem.

Azt írod, nem támogatja a TB. Érdekes nekem mégis TB-re csinálták 30e forintért végig a felső fogsoromra. Nekem a 2 felső szemfogam majdnem az ínyem tetején jött ki és a 2 első fogam között volt kb fél centis rés. 8 hónap alatt teljesen szabályosra összehúzták.

A TB 18 éves korig támogatja a fogszabályzást.

Ha van valami kérdésed írj, segítek.

2011. okt. 31. 10:27
 13/15 A kérdező kommentje:
rendben, köszi!!
2011. okt. 31. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha gyerek vagy igenis támogatja a Tb az én lányomnak is kellett és összesen fizetünk kb. 30 ezer ft-ot, pedig majdnem 6 évig jártunk fogszabályzóra. Keress egy fogszabályzóorvost, nézesd meg magad, kapsz egy sárga csekket, befizeted és felteszik a fogszabályzót. Minél előbb kezded annál jobb.
2011. nov. 1. 17:05
 15/15 A kérdező kommentje:
okés, köszönöm:)
2011. nov. 1. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!