Hogyan keressek pénzt?
Figyelt kérdés
csak 12 éves vagyok de pénzt szeretnék valahogyan keresni mert gyűjtök. (pl.:dolgozni, itthoni munka amit gépen kell)2011. szept. 27. 22:16
1/7 anonim válasza:
Hát sajnos a törvény csak nagyon speciális esetben engedi, hogy 14 év alatt dolgozzon valaki (sport, színészet, stb...).
2/7 A kérdező kommentje:
DÓÓÓ'h
2011. szept. 27. 22:24
3/7 anonim válasza:
érdeklődj a szomszédjaidnál hogy nem e kell segítség valamibe.pl vásárlás,takarítás,kerti munka.én csináltam régen havi 10-20 ezer össze szokott jönni ha nagyon hajtottam:D persze én egy kis faluba lakok így könnyebb
4/7 anonim válasza:
egy tanács sok itthoni/otthoni munka kering az interneten, sokan pénzt kérnek a munkák anyagáért, hogy mégis milyen munkák végezhetők (szórólap gyártás, stb), Ilyeneknek ne dőlj be, mert ők ebből élnek, kapsz pár adatot (ami lehet hogy nem is él)
5/7 anonim válasza:
de ezek többsége nem éri meg, főleg ilyen fiatalon. energia elvonó
6/7 anonim válasza:
Menj el locsolni. Minden héten.
7/7 A kérdező kommentje:
megyek!
2011. szept. 28. 06:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!