Hogy keressek pénzt?
Hmm, emlékszem mikor én is ilyen tizenéves voltam egyszer a barátom felhozott hozzám egy rakat hajtatlan régi papírpénzt (bilpengők, milpengők, stb.). Azt mondta hogy ő bízik bennem és adjam el mert ő nem ért hozzájuk. Én sem nagyon voltam szakértő persze, de utána olvasgattam és viszonylag jó áron megvették (apróhirdetés anno még nem volt divatos a net). Ma már ez Vaterán, TeszVeszen bonyolódik ami persze sokkal egyszerűbb, de csak akkor ajánlom ha érdekel valamint van kedved és időd utánaolvasgatni a dolgoknak és jó a szemed ahhoz hogy kiszúrdd mi az ami marhajó vétel és mi az ami nem, egy párezer forintos befektetés egész hamar visszahozhatja az árát. Lehet nézegetni ásványokat, pénzeket, festményeket, memorabíliákat, stb. Ha ügyes vagy összekombinálod ezt az ócskapiacokkal és később egész nagy "dílerré" válhatsz.
Más: Ha jól tudom Kiskőrös környékén egész szép erdők vannak, érdemes mondjuk gombázni menni. Egy két értékesebb gomba (őzláb, kucsma, vargánya) kilogrammonként többezer forintot érhet és nem ritka hogy egy-két óra alatt jó időben valakinek összejöjjön mondjuk 10-15 kg (visszakanyarodva az előző bekezdéshez ha mondjuk régi bánya is van akkor a meddőhányók környékén kis ásványokat is lehet keresgélni). Persze ez bonyolult dolog ha nem szeretnél a piacon kofáskodni, de ha másra nem, hát arra jó hogy otthon rájöjjenek hogy mégsem hiába tartanak el téged, legfeljebb ti és a rokonok fogyasztjátok el az amúgy roppant egészséges gombát (és még nem vagy otthon addig sem nő a villanyszámla). Gombahatározó kiskönyv meg már párszáz forintért kapható, de ha nem vagy biztos magadban akkor be is vizsgáltathatod.
Ilyen internetes, részmunkaidős meg távmunkákat felejtsdd el, ha keresel is vele valamit az nagyon kevés, ami meg olyan hogy jó valamire ahhoz kell nyelvi vagy szakmai tudás és nem osztogatják csak úgy (mondjuk egy 14 évesnek).
szia En ajanlok neked egy nagyon jo lehetoseget mivel en is ebbol keresek zsebpenzt.Szerintem probald ki, befektetni nem kell!!
A munka lenyege,nem mas mind, a reklamokra valo katingatas,amit megfizetnek.
Itt a link ahol regisztralhatsz:
Sok sikert
Öcskös! 16-éves korodtól dolgozhatsz diák munkát is!
azt tudod csinálni! el mész öreg aszonyokhoz, takaritasz náluk segitesz nekik stb:... és fizetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!