Hol találok Brókert? Hol keressek? 1 milla pénzt akarok befektetni, mi fán teremnek a brókerek?
nyilván nem csak az én pénzemet forgassa a bróker hanem sok más emberét egyszerre, és több mindenbe fektet hogy a kockázati tényezőt csökkentse ... a pénzt egyébként egy örökölt ingatlan eladásából szereztem, szóval van több is , de én másba is fektetek. csak 1 millát gondoltam hogy azt egy bróker vagy brókercég forgatná az jó lenne.
amit kidobott a google nekem [link] ...
ok akkor amit én javasolok:
nem kell hagyományos bróker. Interneten keresztül is meg tudod csinálni. Az Erste Bróker a legnagyobb bróker MO-n, bemész egy Erste bankba és nyitsz egy értékpapírszámlát. Interneten kapsz hozzáférést a számládhoz, és máris tőzsdézhetsz. Részvényekkel, határidős/derivatív termékekkel és certifikátokkal. Kezdőnek csak a részvényeket javaslom: Nagyobb blue-chipek, mint az OTP, MOL, RICHTER. Ezeket vedd.
Jómagam is egy alapkezelőnél dolgozok, cégesen is és privátban is adok befektetési tanácsokat, onnan tudom ezeket a dolgokat. Mindenesetre az interneten történő befektetés a legkényelmesebb és legelterjettebb módja a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!