Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkaajánlat kezdési dátum...

Munkaajánlat kezdési dátum nélkül. Van okom aggodalomra?

Figyelt kérdés

Sikeres interjúzás után múlt hét szerdán felajánlottak egy munkát egy nagy multinacionális cégnél. Az ajánlatot írásban is megkaptam minden infóval (pozíció megnevezése, fizetés, munkavégzés helye stb.) viszont kezdési dátum nélkül. Az ajánlatban a kezdési dátumhoz ezt írták: "egyeztetés alatt".

Nekem azt mondták, azért nem tudják megmondani, mert a felvételemet végig kell futtatniuk valamilyen céges szoftveren és csak utána tudják megmondani a pontos dátumot, és hogy ezt ezen a héten várhatom, de pontosan ők sem tudják megmondani. Most csütörtök van, úgyhogy még van egy nap a hétből, de én mégis elkezdtem aggódni, hogy mi van ha nem fogom megkapni a dátumot ezen a héten sem, illetve ki tudja meddig húzhatják, sőt, mi van ha sose kapom meg :o

Én ostoba a jelenlegi munkahelyemen jófej akartam lenni és már be is jelentettem, hogy fel fogok mondani, ennyivel is több időt adva nekik a pótlásomra, amit emiatt meg is kezdtek.

Szerintetek van okom attól félni, hogy két szék között a pad alá esek?

#munkaajánlat #dátum nélkül
2016. márc. 31. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne parázz. Ha ők is elmondták, hogy a saját belső folyamataik elhúzódhatnak, akkor most mégis mit vársz egy gyk-s választól? :)
2016. márc. 31. 19:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem sokat, csak jól esik leírni :)
2016. márc. 31. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szten nincs okod az aggodalomra, foleg , ha multirol van szo
2016. márc. 31. 23:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Eltelt a hét és nem kerestek :-( Hétfőn felhívom őket.
2016. ápr. 2. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Van vmi hír?
2016. ápr. 5. 14:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Még mindig nincs, viszont beszéltem velük és azt mondták ne aggódjak, valami történik a háttérben, csak sajnos kicsit elhúzódik a dolog. Szóval most várok :)
2016. ápr. 5. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!