SOS. Egy angolul, németül, franciául jól beszélő ismerősömnek külföldi munkaajánlat? Nagyon intelligens, csinos, nagyvonalú, kedves középkorú hölgy.
Figyelt kérdés
SEGÍTSETEK!!! Két éve még vendégül bennünket a kisgyerekes, kispénzű pedagógus családot, saját négy csillagos szállódájában. Mindent elveszített.:(((( Most havi 800 fontot keres, amiből 700 a lakhatás. Kell lennie ennél jobbnak!!!2014. márc. 31. 22:13
1/5 anonim válasza:
Egy tanyán, lakókocsiban lakva, 26 kecskét kéne ellátni.
2/5 anonim válasza:
ha a csinos a főbb jelzői közé tartozik, akkor sokaknak lesz rá ajánlata.
nem gondolod, hogy rossz helyen kopogtatsz? Itthonra se fognak itt az emberek munkát ajánlani, nemhogy külföldre.
3/5 A kérdező kommentje:
Sokan dolgoznak külföldön. Gondoltam lesz valamilyen ötlete valakinek. Nekem fogalmam sincs hol nézzek utána. Nyelvet sem tudok olyan szinten...Le vagyok fagyva. Nem hittem volna, hogy ez tényleg megtörténhet,legalábbis nem egy ilyen rendes ismerőssel... Néhány éve meghalt a férje. Egy lánya van, akit eddig támogatott (úgy tudom a lány, enyhén sérült).
2014. ápr. 1. 01:30
4/5 anonim válasza:
Milyen végzettség? eddig mit dolgozott? Idegenforgalomban jó esélye van.
A lakhatást azonnal rendezni kell. Keressen olcsóbbat, de legalábbis beszéljen a főbérlővel. Ha a homokba dugja a fejét, az utcára kerül.
Ha ott nagyon drága, költözzön vidékebbre, ott olcsóbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!