Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szobalány ausztriában Hogyan...

Curtis69 kérdése:

Szobalány ausztriában Hogyan lehet valaki ismeros nelkul ausztriaban takaritono, szobalany. /stb. /?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Szeretnem a segitsegeteket kerni !

Magyarorszagrol probalom magamat ,,kimenekiteni'' es nemet nyelvteruleten elhelyezkedni. Kereskedelmi  es masszor vegzettseggel rendelkezem, de barmilyen / legalis / munkat elvallalok, ami megelhetest biztosit..es 45 evesen megfelelek a kovetelmenyeknek.

/masszor, szobalany, hazvezetono, takaritono , gyari munka /..

Mivel azt en is belattam, hogy nyelvtudas nelkul barmilyen probalkozas ertelmetlen lenne, beiratkoztam egy intenziv kurzusra , megcsinaltam / es ellenoriztettem / a nemet nyelvu CV-met, motivacios es referencia levelem. Cca. 6 magyar es 6 osztrak allasportalon keresek munkat es tanulok, ugy hogy lassan se ejjelem, se nappalom nem lesz..

de most teljesen megakadtam azon a ponton, hogy mikeppen kivitelezik az interjuztatast? Olvastam olyat is, hogy skype-interjuval sikerult munkat vallalnia, de gyanitom ez meg nem egy bevalt gyakorlat...

Szoval, ha valakinek nincs ismerose, aki valamilyen munkahoz hozza segitse, az mit csinaljon ?

Hogyan probalkozzon ?

Sajnos arra nincs keretem, hogy kint bereljek egy lakast es ugy keressek munkat.

Tudom azt is, hogy az A2- es nyelvtudas szint nem eppen az eros kategoriaba tartozik...

Ugyanakkor azt gondolom, hogy erettsegivel, tobb eves uzletvezetoi es masszor gyakorlattal  2 nyelv altalanos szintu hasznalataval megsem kellene meghalni ,amikor az ember dolgozna....

Szoval keresem a megoldasokat..! Gozerovel..

En vegtelen halas lennek, ha valaki megosztana velem a tapasztalatat, hogyan lett ismeros nelkul takaritono, szobalany..../stb./ ?

Bar takaritonoi allassal ,gyari szalagmunkaval semmilyen kinti portalon nem talalkoztam meg...

Ha ebben tudtok javaslatot, vagy barmilyen hasznos informacioval segiteni, azt mindenkepp szivbol koszonom !

2014. márc. 26. 16:13
 1/1 Rajmand válasza:

Szia

én a helyedben itthon mennék el szobalánynak vagy ilyesminek

Nekünk is van házvezetőnőnk és szüleim nagyon jól megfizetik ponnt most van ő nálunk 2 éve most anyumék vettek neki egy autót, mi budán lakunk a rózsadombon itt szinte mindenkinek van szobalánya/házvezetőnője/kertésze/bisztonságiőre.

2014. jún. 12. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!