Kinek van olyan munkaajánlata amit fiatalon el lehet végezni és LEGÁLIS? És NORMÁLIS?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok és Kaposváron és környékén szeretnék kis munkát ami FIZET!!!Ne jöjjetek nekem azzal hogy tanuljak mert kitűnő tanuló vagyok Értelmes válaszokat Légyszi!!2013. ápr. 8. 19:20
2/9 anonim válasza:
11 évesen eleve nem lehet legális munkád, mert a törvény szigorúan büntetne ha bárki alkalmazna legálisan..
Akkor mégis hogy tudnál dolgozni??
- kérd meg a szüleidet hogy a házimunkáért cserébe fizessenek neked.
- kérd meg a szomszéd Juliska nénit hogy elmész bevásárolni neki, vagy kitakarítasz nála, vagy rendben tartod a kertjét cserébe hogy zsebpénzt ad..
neked 11 évesen csak ilyen lehetőségeid lesznek.. Én őszinte leszek. Én 11 éves gyereket még akkor sem dolgoztatnék ha ő kérne meg rá..
11 évesen tanulni kell, és játszani.. Nincs semmi olyan dolgod amihez neked sürgősen pénz kellene. Majd kapsz ünnepek alkalmával.. Addig meg élvezd a gyerekkorodat, ami akár hiszed akár nem nagyon gyorsan el fog repülni..
3/9 anonim válasza:
11 évesen senki nem ad munkát semmilyen gyereknek, egyszerűen nem tudsz még pénzt keresni. Ezt vagy elfogadod vagy nem, de a lényegen nem fog változtatni.
4/9 anonim válasza:
Már volt egy kérdésed, ott is leírtuk, hogy 11 évesen SEMMILYEN LEGÁLIS munkát nem tudsz vállalni! Max olyan lehetőségeid vannak, hogy besegítesz szomszédnak, ismerősnek takarításban, kertészkedésben, bevásárlásban, ilyesmi, és akkor ad érte valamennyit. De más mód egyenlőre nincs. Hiába vagy kitűnő tanuló, akkor is még az a dolgod, hogy tanulj, mert munkát nem fogsz találni!
5/9 A kérdező kommentje:
NEM Iphone-t akarok!!!
2013. ápr. 10. 20:23
6/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit akarsz. 11 évesen nem dolgozhatsz, és senki nem is fog alkalmazni..
7/9 anonim válasza:
11 évesen semmi kép nem alkalmaznak,mondanám,hogy "fekete" munka...mert igen ha hiszed ha nem ilyen is van.. De általában ezek kinti munkák amiket egy 11 éves gyerek nem bír ettől fogva nem alkalmaznak. Én faluban éltem/élek és itt is akad ilyen "fekete" munka lehetőség még pedig van egy igen nagy gyümölcsös van helyben és ott lehet dolgozni úgy,hogy nem jelentenek le stb.. De legalább 14nek kell lenned,hogy ilyen helyen is alkalmazzanak és ott is csak próba idő és meg nézik,hogy-hogy dolgozol... Szóval ha vársz még 2-3 évet talán egy hasonló munkát találsz,de jobbra ne számíts. Esetleg,ha közép iskolás leszel akkor már nyaranta dolgozhatsz mint diák munkás...Illetve ha jól tudom akkor 16 éves korig kötelező most már az iskola?! Mert ha így van akkor 16 évesen alkalmazhatnák már,de szakma nélkül elég nehézkes lesz,de semmi nem lehetetlen!
8/9 anonim válasza:
Vietnámba elmehetsz cipőt varrni. Éppen van felvétel, azt hiszem!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és 8. válaszoló,elég messze vagyok vietnámtól és ahhoz is kellene pénz hogy oda eljussak :)
2013. ápr. 29. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!