Csak a fizetésért csinálni egy szakmát, ami amúgy nem is érdekel az egyenlő a boldogtalansággal vagy megéri? Ti mit gondoltok erről?
A jelenlegi munkám elég uncsi, nem kihívás, nem kell hozzá diploma. A pénzből elvagyunk, amit kapok, senki nem cseszeget, ha betegek a gyerekeim, vagy szünet van, dolgozhatok itthonról.
Néha gondolkodom, hogy vágyom a nagyobb kihívásra, meg nem ezért tanultam ennyit, de jelenleg nekem a család mellett ez bőven megfelel. A szinglik persze jönnek-mennek.
Nem értem a dolgot. Végeztél gépészmérnökként? Akkor hogy akarnál már programozóként elhelyezkedni? Nincs végzettséghez kötve ugyan általában, de gondolom ha nem szereted csinálni, akkor nem is foglalkoztál vele eddig magadtól.
Ha meg pályaválasztás előtt állsz, akkor meg azt csináld amit szeretsz. Bár azért jobb ha tudod, hogy gépészmérnökként is valószínűleg ugyan úgy gép előtt fogsz csücsükélni.
Programozóként dolgozni pedig olyan, mintha egész nap logikai fejtörőket oldanál meg. Szerintem ha az ember végigszenvedte az alapokat, akkor ez az egyik létező legaktívabb és legszórakoztatóbb szellemi munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!