Hányszorosára kellene a fizetéseteknek emelkednie ahhoz, hogy elégedettek legyetek?
Bruttó 6-800 között keresek. Ha 10x ennyit keresnék elégedettebb lennék. Nyilván, ha 2x ennyit is.
Az a baj, hogy faszra nem elég ez a pénz sem, lakás, kocsi, sosem lesz belőle, elmegy a fele albérletre.
Pedig nem fog tudni NORMÁLIS kocsit venni,jó egy Suzukit fog tudni az meg kinek kellene,egy Bömbi 3-as minimum 4 milla,egy normális lakás ami nem panel 35gurtni.
Lehet spórolni meg spúroskodni de akkor minek élünk?
veled valami baj van, ha csak a mostani fizetésed 10x-esével lennél boldog, vagy nagyon keveset keresel... :)
én 170-et keresek alapból, túlórákkal 200-220, ha alapból kapnék 200-at nyilván örülnék neki, de így sem panaszkodom, simán kijövök belőle...
a te csak 100-at keresel, de 1 milla kéne ahhoz, hogy elégedett legyél, akkor nagyon rossz országban élsz, szerintem...
16-os vagyok, köszi mindenkinek a 0 százalékot! :D
Nem mintha érdekelne, de nem értem miért pontoznak vagy szólnak le valakit a véleménye miatt.
Ha a kérdező 1 misivel lenne boldog, akkor annyival lenne. Én meg 1,5 misivel. És?
Hiába keresek itthoni viszonylatban jól, ha ebből nem tudok utazni, mert két országgal arrébb egy havi fizetésemből nem tudok kényelmesen nyaralni egy hetet. Meg pl. egy iPhone drágább itt, mint az USA-ban. Ezért szeretnék nyugati bért, nem azért mert itthon szarul élek, vagy mert kacsalábon forgó palotában akarok lakni.
Egyáltalán nem tudom elítélni a nyugatra költözőket, lehet, hogy nekem is mennem kéne végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!