Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmenjek így az állásinterjúra...

Elmenjek így az állásinterjúra? Lent

Figyelt kérdés
a últ héten írtak emailt, hogy jövő héten megkeresnek, és behívnak interjúra. Arra számítok holnap v holnapután mindenképp keresnek. Mivel helyben vagyok, gondolom akár aznap is behívhatnak. A gond az, hogy lebetegedtem, 38 fokos lázzal vírusos torokgyulladással nyomom az ágyat, orrba szájba tüsszögök, és hasmenésem is van. Holnap megyek az orvoshoz. Ha hívnak, mi legyen? nem akarok emiatt lecsúszni, de hiába szedem össze magam, nem hiszem, h jó benyomást tennék így, pláne ha még f*sni is ki kellene rohannom közben..vagy letüsszenteném az interjúztatót..kb percenként tüsszögök. :/ valaki valami okosat tud mondani?
2016. márc. 15. 22:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem van már pár nagyon rossz tapasztalatom azzal kapcsolatban, hogy akár csak egy kis megfázással is be mertem menni dolgozni, tüsszentettem kettőt és én voltam a szemét közellenség, aki mindenkit megfertőz.

Ezek után én biztos nem mennék be betegen interjúra.

2016. márc. 17. 20:13
 12/14 anonim ***** válasza:

„Aznapra sose hivnak...”

Ne hidd, velünk rendszeresen ezt csinálták, kaptunk 10-kor egy tucat önéletrajzot, hogy hívjuk be őket délután 2-re interjúra.

2016. márc. 22. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:
12-es: furcsa, de persze a munkakortol is fugg, gondolom.
2016. márc. 22. 20:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Lényegében rendes állásként meghirdetett irodai ügyintézői munka volt, ami valójában meg pár hónapos közmunkát takart. Messze volt a normális munkahelytől az tény.
2016. márc. 23. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!