Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ebben az esetben elmenjek az...

Ebben az esetben elmenjek az állásinterjúra vagy ne?

Figyelt kérdés
Régebben beszélgettem egy ismerőssel, kérdezősködött, hogy van-e munkám stb. Mondtam, h nincs, mivel neki sok ismerőse van, felajánlotta, hogy ha tud munkát, szól (nem én kértem rá). Ma felhívtak egy helyről, hogy akkor hétfőn menjek interjúra, de nem abba a munkakörbe vennének föl, amit én csinálni szeretnék. Mert az én diplomámmal több féle munkát is lehet végezni, de ez a része egyáltalán nem érdekel. Pont a boltban voltam, amikor csörögtek, teljesen meglepett a hívás, azt se tudtam, hogy mi van, kérdezte a nő, hogy megyek-e, én meg mondtam, hogy igen. Amikor leraktam a telefont, akkor kezdtem el gondolkodni, nem csak nem akarom azt a munkát végezni, nem is vagyok alkalmas rá, pályakezdő vagyok, és nem vagyok vezetőnek való, túl nagy a felelősség. Nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni az ismerősömet, mert ő ajánlott be, de amikor beszéltünk, én mondtam, hogy a másik fajta munkát szeretném végezni. Szóval mondjam le (ha egyáltalán elérem őket hétfőig) vagy menjek el és direkt szerepeljek rosszul?
2015. ápr. 30. 20:42
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kicsit furán fogalmaztam pár helyen, de nem szeretném leírni, hogy milyen munka, nehogy egy ismerős rájöjjön, hogy ki írta.
2015. ápr. 30. 20:43
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Elmegyek helyetted vezetőnek, ha jól fizetnek, deal?
2015. ápr. 30. 20:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy nagy a felelősség, de 80e a fizu...
2015. ápr. 30. 21:50
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Az interjúra mindenképpen menj el, tapasztalatszerzésnek jó. De nekem nem tűnik túl komolynak. Önéletrajzot nem látott, pályakezdő vagy, és máris vezetőnek akarnak? És mindezt 80 e-ért? Mégis milyen vezetőnek? Komoly helyre azért pályakezdőt vezetőnek nem vesznek fel, protekció ide vagy oda. Vagy max. kell egy balek, aki elviszi a balhét. Láttad a Dick és Jane trükkjeit? Nagyon jó film, na, arra jó lennél.
2015. ápr. 30. 21:58
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Jaa, akkor ez valami szar MLM lesz. Szerintem el se menj az interjúra. Ennyi pénzért egy hetet nem dolgoznék.
2015. ápr. 30. 22:19
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Hát, ha MLM, akkor ott több százezres kezdőfizetést ígérnek, nem?
2015. ápr. 30. 22:42
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

De mégis milyen munka? Mondott valami konkrétot? Akkor nem érdemes elmenni az interjúra, ha nem volt hajlandó konkrétumokat mondani. Akkor tuti valami ügynöki munka.

Egyszer itt írt rám egy nő, az egyik kérdésem után, hogy menjek el hozzá egy interjúra, és ad nekem munkát. Meg is írtam neki, hogy nekem ez így csücsök, hogy nem tudunk egymásról semmit, visszaírt, hogy mindent elmond személyesen. Megint írtam neki, hogy na de mégis, minek raboljuk egymás idejét, ha ott derül ki, hogy közöm sincs a témához. De erre is csak azt írta, hogy majd személyesen, akkor megírtam neki, hogy ne haragudjon, de én erre nem érek rá. Megírta, hogy akkor felad egy hirdetést, és több száz jelentkező lesz. Hát, lehet, de akkor azok még mind tapasztalatlanok...

2015. ápr. 30. 22:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Biztos nem ügynökösködés, ha kíváncsi vagy rá, megírom privátban, de itt nem akarok részleteket írni a munkáról.
2015. ápr. 30. 23:00
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Jézusom ! ember ! hol az eszed????

Ha így állsz a világhoz inkább kösd fel magad.

PErsze, h menj el, jobb munkanélkülinek lenni???

és ha nem felelsz meg na bummm. de legalább megpróbáltad.

szerintem jobban leégetnéd az ismerősödet, ha még meg sem jelensz az interjún, vagy lemondod.

2015. ápr. 30. 23:07
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Privátban írd már le, milyen hely az, ahol a vezető 80-at kap? Mennyit kapnak a dolgozók, kiló lisztet, vagy mi?
2015. ápr. 30. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!