Ebben az esetben elmenjek az állásinterjúra vagy ne?
De mégis milyen munka? Mondott valami konkrétot? Akkor nem érdemes elmenni az interjúra, ha nem volt hajlandó konkrétumokat mondani. Akkor tuti valami ügynöki munka.
Egyszer itt írt rám egy nő, az egyik kérdésem után, hogy menjek el hozzá egy interjúra, és ad nekem munkát. Meg is írtam neki, hogy nekem ez így csücsök, hogy nem tudunk egymásról semmit, visszaírt, hogy mindent elmond személyesen. Megint írtam neki, hogy na de mégis, minek raboljuk egymás idejét, ha ott derül ki, hogy közöm sincs a témához. De erre is csak azt írta, hogy majd személyesen, akkor megírtam neki, hogy ne haragudjon, de én erre nem érek rá. Megírta, hogy akkor felad egy hirdetést, és több száz jelentkező lesz. Hát, lehet, de akkor azok még mind tapasztalatlanok...
Jézusom ! ember ! hol az eszed????
Ha így állsz a világhoz inkább kösd fel magad.
PErsze, h menj el, jobb munkanélkülinek lenni???
és ha nem felelsz meg na bummm. de legalább megpróbáltad.
szerintem jobban leégetnéd az ismerősödet, ha még meg sem jelensz az interjún, vagy lemondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!