Ebben az esetben elmenjek az állásinterjúra vagy ne?
Van olyan hely, ahol a beosztott minimálbért dolgozik, mert az kötelező, a vezető na, neki meg ráajánlanak még bruttó 10 e-et.
Hát, menj el az interjúra, aztán még mindig mondhatod, hogy nem.
A férjem is csinált egyszer ilyet, én le is írom hova. Mediamarkt, 2 éven át adogatta be az önéletrajzát hozzájuk. Az egyik ismerőse volt ott csoportvezető. Ő is ajánlgatta. 3-szor volt interjún, végre a 3. alkalommal felhívták, hogy felvették. Minimálbérért. Ő meg megmondta, hogy azért ez ugye valami vicc. Mondták neki, hogy ez van, ennyiért bárkit megkapnak, megy, vagy nem. Ő mondta, hogy nem. Hát, leégette az ismerősét, vagy sem, nem számít, pénzből élünk, nem?
De ha van munkád, és tuti, hogy ez nem érdekel, akkor mondd, hogy nem. Bár fura nekem, hogy így látatlanban megmondták a bért. Sokszor még az interjú után sem lehet tudni, hogy na, azért buktam el, mert magas bérigényt mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!