Elmenjek így az állásinterjúra? Lent
Nem tudom nálad ez hogyan működik de én megfigyeltem, ha megvagyok fázva akkor itthon halni készülök, mikor meg összekapom magam és elindulok a dokihoz vagy bárhova máshová (gyalogolok, kicsit meg is izzadok) mire oda érek mintha semmi bajom sem lenne xD .
Nem hiszem , hogy megvárnak és várni fognak rád ha lemondod az interjút, hacsak nem valami ritkaság számba menő, nagy tudást, szakmai gyakorlatot, tapasztalatot igénylő pozícióról van szó .
Ha így teszel akkor más most veheted úgy, hogy ez a hajó elment .
** vagy lemondod és megvárnak ha te vagy az egyetlen legalkalmasabbnak bizonyuló jelölt a pályázatod alapján .
vagy beveszel egy lázcsillapítót + pár szem szén tablettát és elvonszolod magad az interjúra :)))
Én is az interjúmra full lebetegedtem. Megfáztam keményen.
Sokat agyaltam azon, hogy menjek, ne menjek, lemondjam, stb. Mit szólnak ha nem megyek, mit szólnak ha betegen megyek.
Végül inkább mentem, jót nevettek, hogy nem gond, mindenki le van betegedve októberben. A legtöbbjüknek gyereke is van, az év negyedét megfázással töltik.
Nálad ez a hasmenés ami eléggé rosszul hangzik, ha az nem javul, akkor lehet jobb ha nem mész, de azért próbálj gyógyulni addig, diéta, normaflore, meg ami kell.
Ha a hasmenést le tudod küzdeni addig, akkor a választás lehetőségét add meg nekik. Mondd el, hogy beteg vagy és ha kell be tudsz menni egy interjú erejéig, de döntsék el ők, hogy vállalják e a kockázatát, hogy fertőzöl. (lehet, hogy az interjúztató is beteg és akkor kb mind1...)
Én is halasztottam már el interjút, mert lebetegedtem.
Nem volt semmi gond, megbeszéltünk egy új időpontot, meggyógyultam, elmentem, felvettek. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!