Hogyan találjak állást ha minden ellenére soha nem rám esik a választás?
Szakmai tapasztalatom is van, normálisan is nézek ki, nyelvvizsgám, diploma egyeb képesiteseim is vannak, mindenhova annyit irok amennyit kell, pl diplomat nem igenylo helyekre csak szakkepzettseget irok, a munkaugyi 100 % ban fizeti a bérem 3 honapig, utana 60-70 %-ban még fél évig, a pályázati feltételeknek mindig megfelelek, azonnal tudok kezdeni, bejárással sincs gondom sehova, egy normalis, àtlagos ember vagyok, mégis engem szórnak ki mindig mindenhonnan, mindig másra esik a választás.
Nagyobb kaliberű munkákra is képes lennék, pl egy osztàlyt pl gazdasàgi, is eltudnék vezetni, szoval egy sima szàmlàzás, adatrögzítés asszisztencia, egyéb "csicskamunkák" meg se kottyannànak.
Nagyon el vagyok már keseredve itt az "éhhalál"küszöbén.
Help
"a munkaugyi 100 % ban fizeti a bérem 3 honapig, utana 60-70 %-ban még fél évig"
Hogyhogy?
Akkor a munkaugyi félretájékoztat.
Attól függően nem ez a kérdés, de ők is megérnének egy fámát, hogy ki se közvetítenek sehova, soha, pedig úgy tudom, többek között ez lenne a dolguk meg ugy alapvetően ezért vannak kitalálva.
Nem vok pályakezdő.
És nem egy normális szakmám van a dipl. mellé...
Pl elado vagy valutapenztaros. Ilyen munkákra is jelentkezem. Kiszórnak.
Maga a munkaügyis mondta, hogy találjak én állást és csak azután ad közvetítőlapot..
De a munkaügyis állásokra is jelentkezem.
Mit tegyek már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!