Már teljesen össze vagyok zavarodva és nem tudom mit akarok! Melyik lenne a jobb választás?
ne hallgass az elsőre, ahol egy idióta állat a főnök vagy durván csal onnan igenis lépni kell.. az olyan birkák miatt mint az első hiszik azt, hogy bármit meg lehet csinálni a munkásokkal vagy alacsonyabb szintű szellemi foglalkoztatottakkal is akár...
a második is miket beszél? 40óra munka + tanulás mellet igen van ideje az embernek.. mondjuk aludni enni meg tisztálkodni.. ne legyél már teljesen megőrülve könyörgöm
Igen, tanulj, amíg tudsz.
Szerinted hány céget tudsz még így "kipróbálni", mikor fogják azt mondani, hogy te mégis mit csináltál évekig? Azt nyilván nem kéne mondanod, hogy "bocsi, ugráltam egyik helyről másikra".
Másik, hogy vajon életed végéig a jelenlegi bért akarod kapni? Ráadásul később idősebb korodban egyre inkább hátrányba szorulsz a fiatalokkal szemben, egyre nehezebb lesz állást találnod.
Lehet, hogy technikummal se lesz belőled műszakvezető, de az egészen biztos, hogy bármit is akarsz kezdeni, érettségi nélkül kb. esélytelen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!