Java Programozást szeretnék tanulni, hogy később ebben dolgozzak (30 évesen kezdeném el)? Nem késő?
Figyelt kérdés
jó ötlet az én koromban?Az érdekelne, hogy az én koromban érdemes lenne-e belevágni? Sokat gondolkoztam mit tanuljak és ennél kötöttem ki.Belefogjak?
Ha elvégzem lesz munkám vagy csak egy papírom amivel nem tudok mit kezdeni?
2016. márc. 15. 12:46
1/1 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne egy rendes Bsc képzésbe belekezdeni. Vagy erre gondoltál? Levelezőn is akár. Egy programozó bsc diplomával már el lehet helyezkedni, és szerintem nem késő 30 évesen sem bármi újba belekezdeni. Az OKJ képzésekkel kapcsolatba nincs nagy tapasztalatom, de szerintem azzal biztosan nehezebb már munkát találni, azért ha odateszed magad rendesen és a tananyagon kívül is fejleszted magad akkor semmi sem lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!