Melyik országba érdemes kiköltözni az alábbiak közül?
Tavaly érettségiztem, azóta nem jártam egyetemre, nem dolgoztam. Tudom, hogy ez nagyon megnehezíti a dolgomat, de mindenképpen ki szeretnék költözni külföldre.
Az alábbi országok jöhetnek szóba:
- Bármely skandináv ország
- Anglia
- Németország
- Belgium
- Hollandia
Azt hallottam, hogy Angliában lehet talán legkönnyebben munkát kapni. De mondták, hogy nem fizet annyira jól és maga az ország sem túl szép (Londonon kívül).
Angolul és németül beszélek felsőfokon, a franciát tanulgatom jelenleg. De persze nyitott vagyok bármely nyelv megtanulására.
Legszívesebben a vendéglátó iparban dolgoznék, pl. recepciósként.
A mosogatás/takarítás/stb. tőlem nagyon távol áll, szerintem többre vagyok képes, akár külföldi egyetemre is mennék.
Szerintetek mit kéne tennem? Melyik országba menjek és milyen munkát vállaljak?
Köszönöm a segítségeket!
Szóval a recepciós álláshoz diploma kell?
Tudtok olyan állást (mindenkit kérek, hogy csak komoly válaszokat írjon) ami diploma nélkül is betölthető külföldön és nem fizet rosszul?
Utolsó: én is így hallottam.
Köszönöm az eddigi (komoly) válaszokat, de azt nem válaszoltátok meg, hogy melyik országba érné meg fiatalként kimenni, teljesen új életet kezdve.
"Tudtok olyan állást (mindenkit kérek, hogy csak komoly válaszokat írjon) ami diploma nélkül is betölthető külföldön és nem fizet rosszul?"
Programozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!