Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért csak 5 hónapig kapom a...

Miért csak 5 hónapig kapom a TGYÁS-t? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

elvileg október 29-étől kéne kapnom, de az első utalás decemberben jött.

Munkanélkülit novemberig kaptam. De attól még megkaphattam volna nem? elvileg fél évig kapom. de csak 5 hónapot utalnak. megvan a bankszámlakivonatom amin tudom bizonyitani.

Köszi a választ!

2010. ápr. 2. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
A tgyás időtartama 168 naptári nap, nem fél év.
2010. ápr. 2. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem teljesen.

Az oké, hogy a tgyás 168 naptári nap, de ezt csak akkor kapod meg, ha mellette nincs más jövedelmed! Életbelép az egyszerre csak egy ellátás járhat szlogen, azaz vagy munkanélkülit kapsz vagy tgyást. Mivel ezek szerint te nem mondtad le a szülés napjától a munkanélküli ellátást, így azt ők tovább folyósították.

Van egy rossz hírem is: valószínűleg a gyed kérelmedet el fogják utasítani, hiszen nem a tgyás ideje alatt, hanem azt megelőzően szűnt meg a biztosítási jogviszonyod, így gyedre már nem leszel jogosult.

2010. ápr. 5. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!