Megtehetem-e hogy utazási pénz ki nem fizetése esetén megtagadom a külső helyszínre történő utazást? Kirúghatnak-e és milyen indokkal-mert ez nem lehet az indok!
Gyógypedagógus vagyok, munkáltatóm már nem az iskola hanem a klik. A szerződésem adott iskolához köt (mint munkahely) de a szerződésem szerint több iskolában vagyok köteles gyógypedesként megjelenni (megyeszékhely környéki kis települések iskolái). Erre a szerződés és a jogszabály szerint is teljes 100%-os utazási pénz jár. Vagyis, meg kell vennem a volán máv bérletet és azt 100%-ban fizetik nekem, elvileg. A helyzet meg az hogy októberben jött utoljára pénz és marhára unom, hogy havi szinten kb 30.000-et hitelezzek és aztán szaladgáljak meg telefonálgassak hogy mégis mikor méltóztatnak fizetni.
Mi lenne ha holnap nemes egyszerűséggel azt mondanám, nincs több pénzem, tartoznak nekem eleve 3*30.000-el + a jelen hónappal, amíg ez nincs fizetve sehova se megyek?
Betelt a pohár.
Mit tehetnek?
Fura lenne szerződésszegéssel mint indokkal elküldeni lévén hogy ők nem fizetnek október óta...
A reagálás egy gyógypedagógustól igencsak megdöbbentő, éppen ezért el is ment a kedvem attól, hogy érdemben segítsek, válaszoljak a kérdésedre.
Ne haragudj, de ez van... :(
Ennyi a nagy tanács?
Pénzem hol van?
Kitől kérjem? Akitől lehetne kérni nem is fogad senkit (tankerületi vezető) telefont nem ő veszi fel, sosincs benn, levélre mailre nem válaszol, ha mégis el lehet érni a "gazdaságisokra" mutogat-azok meg vissza rá....
A k***va anyjukat.
"hogy érdemben segítsek, "
Hagyjuk már ezt a szar dumát.
Nem tudsz te segíteni senkinek se.
Mintha a modoromon múlna ugyan...
Kedves Kérdező,
Inkább ne írtad volna, hogy pedagógus vagy.
Mélységesen elszomorít, ahogy válaszoltál. Javaslom, ezzel a stílussal jelentkezz a főnöködnél és rajta kérd számon az anyagikat.
Valószínűleg azután aktualitását is veszti a kérdésed.
Minden munkahelyen utólag térítik az utazást, ez még nem meglepő. Viszont a Klikk valóban nem fizet már jó ideje.
Egy ismerősöm gyógypedagógus, már felmondta a szerződéseit az iskolákkal, ingyen nem dolgozik senki.
Szerintem ha valami csoda folytán mégis kedvük szottyan fizetni, térden csúszva jönnek majd utánad, elég nagy hiány van gyógypedagógusból.
Viszont sajnálom a gyerekeket, akik erre rászorulnak, esetleg a szüleiknek elmondhatnád a helyzetet, vagy felajánlhatnád a magánórákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!