Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megtehetem-e hogy utazási...

Megtehetem-e hogy utazási pénz ki nem fizetése esetén megtagadom a külső helyszínre történő utazást? Kirúghatnak-e és milyen indokkal-mert ez nem lehet az indok!

Figyelt kérdés

Gyógypedagógus vagyok, munkáltatóm már nem az iskola hanem a klik. A szerződésem adott iskolához köt (mint munkahely) de a szerződésem szerint több iskolában vagyok köteles gyógypedesként megjelenni (megyeszékhely környéki kis települések iskolái). Erre a szerződés és a jogszabály szerint is teljes 100%-os utazási pénz jár. Vagyis, meg kell vennem a volán máv bérletet és azt 100%-ban fizetik nekem, elvileg. A helyzet meg az hogy októberben jött utoljára pénz és marhára unom, hogy havi szinten kb 30.000-et hitelezzek és aztán szaladgáljak meg telefonálgassak hogy mégis mikor méltóztatnak fizetni.

Mi lenne ha holnap nemes egyszerűséggel azt mondanám, nincs több pénzem, tartoznak nekem eleve 3*30.000-el + a jelen hónappal, amíg ez nincs fizetve sehova se megyek?

Betelt a pohár.

Mit tehetnek?

Fura lenne szerződésszegéssel mint indokkal elküldeni lévén hogy ők nem fizetnek október óta...

2016. febr. 17. 16:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
54%
Bàrmikyen indokkal kirùghatnak. A Klik mint egy maffia szervezet.
2016. febr. 17. 16:54
 2/24 anonim ***** válasza:
80%
Mindjart a legelejen kellett volna mondanod nekik hogy nincs penzed ra, es kesz. Megis mibol vedd meg ha nem adjak oda elore, 30ezer forintot zsebbol nem tud eloteremteni atlagember.
2016. febr. 17. 16:56
 3/24 anonim ***** válasza:
75%
Én kérek elnézést a kollégák nevében a mocskos szájú miatt :(
2016. febr. 17. 17:03
 4/24 A kérdező kommentje:
És a klik helyett ki kér elnézést?
2016. febr. 17. 17:12
 5/24 anonim ***** válasza:
60%
Helyettük Orbán.
2016. febr. 17. 17:22
 6/24 anonim ***** válasza:
66%

A reagálás egy gyógypedagógustól igencsak megdöbbentő, éppen ezért el is ment a kedvem attól, hogy érdemben segítsek, válaszoljak a kérdésedre.

Ne haragudj, de ez van... :(

2016. febr. 17. 17:25
 7/24 A kérdező kommentje:

Ennyi a nagy tanács?

Pénzem hol van?

Kitől kérjem? Akitől lehetne kérni nem is fogad senkit (tankerületi vezető) telefont nem ő veszi fel, sosincs benn, levélre mailre nem válaszol, ha mégis el lehet érni a "gazdaságisokra" mutogat-azok meg vissza rá....

A k***va anyjukat.

2016. febr. 17. 17:25
 8/24 A kérdező kommentje:

"hogy érdemben segítsek, "

Hagyjuk már ezt a szar dumát.

Nem tudsz te segíteni senkinek se.

Mintha a modoromon múlna ugyan...

2016. febr. 17. 17:26
 9/24 anonim ***** válasza:
55%

Kedves Kérdező,

Inkább ne írtad volna, hogy pedagógus vagy.

Mélységesen elszomorít, ahogy válaszoltál. Javaslom, ezzel a stílussal jelentkezz a főnöködnél és rajta kérd számon az anyagikat.

Valószínűleg azután aktualitását is veszti a kérdésed.

2016. febr. 17. 17:44
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Minden munkahelyen utólag térítik az utazást, ez még nem meglepő. Viszont a Klikk valóban nem fizet már jó ideje.

Egy ismerősöm gyógypedagógus, már felmondta a szerződéseit az iskolákkal, ingyen nem dolgozik senki.

Szerintem ha valami csoda folytán mégis kedvük szottyan fizetni, térden csúszva jönnek majd utánad, elég nagy hiány van gyógypedagógusból.

Viszont sajnálom a gyerekeket, akik erre rászorulnak, esetleg a szüleiknek elmondhatnád a helyzetet, vagy felajánlhatnád a magánórákat.

2016. febr. 17. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!