Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kell a túlórapénzen...

Mit kell a túlórapénzen megbeszélni? Hisezn jogszabályban rögzített semmi beszélnivaló nincsen max egy számológép kell. A főnök meg akarja beszélni, duma duma fizetni meg semmit?

Figyelt kérdés

Már három hónapja várom hogy "megbeszéljük" a túlórapénzt. De nem értem: mit van ezen beszélnivaló? Van egy havi munkaidőm van egy fizum, ebből kiszámolható az óradíjam, erre jön a jogszabályban rögzített százalékos túlórapótlék. Ezen semmi beszélnivaló sincs, egy számológép és ennyi.

Azt meg hogy mikor fizetik, azt szintén tartalmazza a szerződés-adott hónap 10-ig ahogy a fizut. Ez se vitatéma.

De akkor mi tart ezen három hónapig? ÉS azóta megy a duma hogy megbeszéljük, és persze az újabb és újabb túlórák.

Jól sejtem hogy mezei átverés és ennyi? Nem lesz ebből egy fillér se, és addig kellek míg csinálom. Ha azt mondom nincs pénz nincs túlóra akkor addig kellettem.

2016. febr. 11. 12:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

", ha elég bátor vagy"

Na most az a helyzet hogy a váltáshoz nem bátorság kell hanem MÁSIK HELY!

Mert amíg nincs hova menni addig lehetek én akármolyen bátor. Aztán a villanyzsámlát fizeted helyettem? Iígérem bátor leszek. Ha te meg eltartasz míg nincs másik hely. Áll az alku?

2016. febr. 12. 08:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Rakd félre a fizetésed egy részét. Aztán néhány hónap vagy év után nyugodtan válthatsz ha már pár hónapra elegendő megtakarításod van. És akkor nem szorulsz rá a gyik közönségének pénztárcájára.
2016. febr. 12. 11:56
 13/13 A kérdező kommentje:

"Rakd félre a fizetésed egy részét. "

oKÉ. Segíts már félretenni nettó minimálbérből amiből csak a havi bkv bérlet 10.000.

Mit teygek ebből félre? 5 ft-ot????

2016. febr. 12. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!