Meddig és miért mennél/nem mennél be dolgozni, ha közölné a főnök, hogy bocsika, de bizonytalan ideig késik a fizu és a cafetéria?
Első leírta a választ! 👏👏
Előfordult már ilyen és ha jól emlékszem 1 hetet vártam. Az ott maradtakat még hitegették egy ideig, aztán van akinek a mai napig tartoznak 5-600 ezerrel. Mivel fiatal voltam és jó a szakmámban sima ügy volt másik melót találni. Ha egy cég késik vagy nem fizet az azt jelenti hogy ott gondok vannak, miért maradnék ott?
én annak így voltam benn 10 hétig egy suliban adminisztrátor....
és csodálkoztak, amikor a KLIK-et számonkérte az egyik főmufti( biztonsági okok miatt nem írhatom le a nevét), hogy mégis , hogy képzelték ezt az egészet....
aztán 1 év múlva ismétlődött ugyanez az egész... ( igaz akkor a papírokat akarták benn tartani, hátha övéjük lesz a pótlék, ami engem illetett meg)
mármint : én annak idején így voltam benn 10 hétig egy adminisztrátor egy iskolában
így értettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!