Ha a főnök megtartott miután megtudta alkesz vagyok (munkaidőben is), akkor jó munkaerőnek számítok?
Prémiumbankár vagyok eléggé rugalmas munkaidővel, aki elég sokat járkál ügyfelekhez, de van egy pici irodám is a helyi fiókban. Van néhány tucat vagyonos ügyfelem (20 milliótól felfelé), akiknek a harmadát én hoztam a céghez.
Jobb napokon is megiszom 2-3 liter sört vagy annak megfelelő piát, de inkább 4-6 liter(nyi) az átlag.
Elég magas és nagy testtömegű vagyok (2 méter és 95 kg), úgyhogy több piát bírok, mint az átlag. Ezen kívül egész napra elosztva, reggeltől estig iszom szépen lassan, hogy mindig legyen hatása, nem egyszerre az egészet. Havi néhány nap van, amikor nem iszom semmit.
A piát nem igazán veszik észre, mert gondolhatjátok hogy az évek alatt kismillió technikát fejlesztettem ki arra, hogy lehet titkolni. Pia után fogmosás, evés, rágó, parfüm, stb. És sosem iszom annyit hogy a mozgáson-beszéden látszon, inkább mindig csak folyamatosan keveset hogy a kellemes, beszédes, magabiztos, feldobódott állapotban legyek.
Múltkor, kb 3 hónapja a felettesem épp akkor zavart meg, mikor egy 2 literes műanyagpalackos sört töltöttem ki reggel 10-kor egy pohárba az irodámban. Azt mondta elnézést, aztán kiment. Utána még stresszeltem napokig, hogy mikor rúgnak ki, de nem volt semmi. Aznap láttam hogy a vezető még elég gondolkodóban van és nyomasztja valami, utána pár napig még furán nézett rám de végül nem lett semmi, pedig néha azóta is várom hogy behív és kirúg.
Szerintem a piás fiókom is megnézték, mert utána másnap egy-két üveg nem úgy állt, ahogy otthagytam. (Az irodámban az asztalom nagyméretű szekrény részében tartok mindig egy kicsit, plusz poharakat, stb.)
26/F
Nyilván! Ezt jelenti a jó alkalmazott, nem? Mi mást? Ehhez miért kell pont-pont-pont? Nem értelek.
Ez a lényeg. Aki sok pénzt hoz a cégnek az a jó alkalmazott. Nem tudom pontosan kiszámolni, de simán lehet hogy leakaszt a bank pár tízmilliót évente az ügyfeleim vagyonának kezelési költségén és hasonlókon. Ehhez képest még az én bruttó bérköltségem a banknak csak a velem nyert összeg töredékét jelentik.
Most erre milyen választ vársz? :D
Oké, elmesélted, mekkora arc vagy, hogy te annyit termelsz, hogy még egész napos folyamatos piálásért sem rúgnak ki. Van ilyen, ez a főnököd hozzáállásának a kérdése.
Egyébként ha belegondolok, a főnököd csak annyit látott, hogy ittál egy pohár sört, meg hogy tartasz piát a szekrényben. Lehet, hogy ha tudná, hogy 2-3 litert iszol meg minden egyes nap, akkor már nem így állna hozzá. Ezen el is gondolkoznék saját magam miatt is, mert ez a mennyiség nem egészséges. Mondom ezt úgy, hogy azért én sem vagyok egy antialkoholista.
Szerintem nem gondolta, hogy rendszeresen, ilyen mennyiségben iszol. Valószínűleg úgy van vele, hogy amíg nem vagy részeg, nem látszik rajtad, addig nem is teszi szóvá.
Viszont ha ennyire kell a pia ahhoz, hogy magabiztos, oldott állapotban legyél, idővel egyre többre lesz szükséged. Ne legyen igazam, de könnyű átesni arra az oldalra, amikor már csak Te hiszed azt, hogy nem látják rajtad.
Nálunk a prémium bankárok autóval járnak,lehet hogy nálatok tömegközlekedéssel.
A Magam részéről biztos hogy nem dolgoznál tovább a cégnél,elvégre a Te munkádért a főnököd tartja a hátát.
Bár abban sem vagyok biztos hogy valami ismert cégnél dolgozol,mert ott az ilyet nem igazán szeretik, és nem is hagyják.
Javaslok neked valami terápiát,mert ez az alkohol mennyiség már nem normális.
5:
Bocs, csak azt hittem tisztában vagy azzal hogy kell ügyfeleket szerezni.
Szóval: Nem ismerősöm egyik sem! Nem ismertem őket, mielőtt az ügyfeleim lettek. Ha privát- vagy prémiumbankár vagy, akkor ügyfeleket kell toboroznod különböző külső infók, tippek, források alapján mindamellett, hogy a meglévő ügyfeleiddel is foglalkozol.
Mióta a cégnél vagyok, az általam szerzett ügyfeleket ismeretlenül megkerestem és engem választott olyannak bizalom és szimpátia alapján, aki segít nekik a pénzük kezelésében, fialtatásában a bankban. Én erre gondoltam. Bocs hogy nem írtam le rendesen és félreérthető volt. Szóval nem a haverjaim parkoltatják a pénzt nálam.
7: Országos méretű banknál vagyok, ami mérlegfőösszegre a top 10 közt van. Rengetegszer például taxival megyek az autó helyett. Van céges kocsi, de a taxit és a tömegközlekedést is megtérítik. Autó helyett taxival érkezni meg sehová nem szégyen.
6: Már a pénzügy szakot is úgy végeztem el főiskolán, hogy több vizsgán és órán voltam piás, mint józan. 20 évesen lettem alkesz, miután elkerültem otthonról egy másik városba egyetemre. Volt hogy diákként is csak azért dolgoztam hogy legyen pénzem italra. A fizetésem sem verem el manapság sem, bár még nincs annyi megtakarításom hogy én is prémium ügyfél lehetnék de a fizum felét félre teszem a rosszabb időkre, nem élek nagy lábon.
Na vazzzeg prémium ügyfél vagy,akkor tulajdonképpen dicsekedni jöttél ide?
Mert úgy látszik!
Inkább próbálj meg leszokni,pénzed lehetőséged megvan hozzá.
De még egyszer mondom az itt senkit nem érdekel hogy pro vagy haver.
Mert simán alkesz vagy, a többi meg pont nem érdekel senkit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!