Ha a főnök megtartott miután megtudta alkesz vagyok (munkaidőben is), akkor jó munkaerőnek számítok?
Prémiumbankár vagyok eléggé rugalmas munkaidővel, aki elég sokat járkál ügyfelekhez, de van egy pici irodám is a helyi fiókban. Van néhány tucat vagyonos ügyfelem (20 milliótól felfelé), akiknek a harmadát én hoztam a céghez.
Jobb napokon is megiszom 2-3 liter sört vagy annak megfelelő piát, de inkább 4-6 liter(nyi) az átlag.
Elég magas és nagy testtömegű vagyok (2 méter és 95 kg), úgyhogy több piát bírok, mint az átlag. Ezen kívül egész napra elosztva, reggeltől estig iszom szépen lassan, hogy mindig legyen hatása, nem egyszerre az egészet. Havi néhány nap van, amikor nem iszom semmit.
A piát nem igazán veszik észre, mert gondolhatjátok hogy az évek alatt kismillió technikát fejlesztettem ki arra, hogy lehet titkolni. Pia után fogmosás, evés, rágó, parfüm, stb. És sosem iszom annyit hogy a mozgáson-beszéden látszon, inkább mindig csak folyamatosan keveset hogy a kellemes, beszédes, magabiztos, feldobódott állapotban legyek.
Múltkor, kb 3 hónapja a felettesem épp akkor zavart meg, mikor egy 2 literes műanyagpalackos sört töltöttem ki reggel 10-kor egy pohárba az irodámban. Azt mondta elnézést, aztán kiment. Utána még stresszeltem napokig, hogy mikor rúgnak ki, de nem volt semmi. Aznap láttam hogy a vezető még elég gondolkodóban van és nyomasztja valami, utána pár napig még furán nézett rám de végül nem lett semmi, pedig néha azóta is várom hogy behív és kirúg.
Szerintem a piás fiókom is megnézték, mert utána másnap egy-két üveg nem úgy állt, ahogy otthagytam. (Az irodámban az asztalom nagyméretű szekrény részében tartok mindig egy kicsit, plusz poharakat, stb.)
26/F
Nem a haverja/baratja/elettarsa/ferje vagy hogy erdekelje iszol-e vagy nem.
Amig a munkad elvegzed, nem fog hozzadnyulni. Ha viszont csak egyszer is komolyan hibazol, elo fogja venni a felveteleket amiket csinalt a melohelyen meglevo piaidrol es fegyelmivel fog kirugni.
Amugy engem se erdekel mit iszik a piaci kofa akitol megveszem az almat ha az almaja szep es finom. Igy van a munkaerovel is az ember, francot erdekli az eladoja, csak a termek legyen jo.
Szoktam, de nagyon ritkán. A töményet ezerszer jobban megérzik az emberen.
Ha megiszol 1 liter sört fél óra alatt, az utána kevésbé látszik és érződik rajtad, mint 1 deci whiskey fél óra alatt. Egyszerűen csak a sört/bort könnyebb eltüntetni magadról rágóval/fogmosással/evéssel.
Értem. Csak azért kérdeztem, mert pl.én whiskeyt iszom és rajtam nem érzik vagy csak nem merik mondani :D
Szvsz a sör büdösebb, amúgy nem marja a gyomrod a sok pia? Én ettől félek nagyon, hogy idős koromra totál kár lesz...
Őszintén szólva én másokon is mindig jobban éreztem a töményet szagra, mint a sört/bort. Sörből pedig megtaláltam az évek alatt azt a pár márkát, amik a legkevésbé "büdösítenek".
Nem marja. Tudom ez hülyén hangzik, de az alkoholokon kívül próbálok egészséges életet élni. Napi szinten szedek vitaminokat, főleg vagy otthonról hozott ételeket vagy kicsit drágább helyeken általam egészségesnek tartott kajákat eszek és járok edzőterembe heti két-háromszor. Nem azt mondom hogy ezektől jobb lesz, inkább csak reménykedem (és a gyakorlatban tényleg azt is látom), hogy valamennyire kompenzálják a pia hatását.
Nem akarok sörhasú kövér disznó lenni, aki 50 évesen meghal infarktusban, vagy ilyesmi. A stresszre is eléggé figyelek, már jórészt megtanultam nem idegeskedni felesleges dolgokon (ebben azért a pia is segített).
Alapjaraton en is egeszsegesen elek foleg az atlag magyar emberhez viszonyitva. Nem cigizem es nem drogozom. A kenyerrol es tarsairol is lemondtam, keves sot hasznalok fozeskor es nem eszem gyors kajakat.
A piat meg mindig is szerettem, de csak az utobbi idoben kezdtem stressz oldasra es fajdalom csillapitasara hasznalni. Valahogy piasan van bennem valami plusz amitol jobb leszek. Ettol fuggetlenul en probalom ezt visszaszoritani egy szintre, kell egy hatar. Berugni nem szoktam, hanyni se ugyh ne kepzeljen senki csoves alkesz k.rv@nak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!