Esti/otthonról végezhető hétvégi munkát miért nagyon nehéz találni?
Informatikus vagyok (elég jó a szakmában).
Napi 8 órás munkahelyen dolgozok, de szeretnék mellé még egy 4 órásat 18-22-ig vállalni.
Több cégnél is próbálkoztam ,de nem igazán hajlandóak ilyen megállapodásra. Vállalkozóként is végezhetném akár, és ha nem helyhez/fix időhöz kötött a dolog akár hétvégén is. A lényeg h átlag napi 4 órára jöjjön ki a hét 5 napján a munka mennyisége.
Egyébként szinte az összes helyen felajánlották, h 8 órába odavesznek még akár picit többért is mint ahol most vagyok, de váltani nem szeretnék, hanem plusz munka lenne jó.
Minden nap van kb 4-5 órám amit jó lenne még kitölteni.
Azért ha sürgős segítség kell mindig el tudnak érni mert éjjel nappal felveszem a telót, noti nálam, bármit megoldok. De sok esetben ki is tudok szaladni ha tényleg sos.
Am nekem nem kell bnő, nem köt le. Nem is szeretném fecsérelni az időmet ilyenekre. Haverság oké még csajokkal is, de több nem. Nem szeretnék otthon ülni és közösen tv-zni meg beszélgetni meg egyebek, túl unalmas. Arra ráérek még később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!