Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sürgős, iskolai adminisztrátor...

Sürgős, iskolai adminisztrátori fizetés mennyi vidéken?

Figyelt kérdés

Vidéken, kisvárosban egy iskolában lenne egy adminisztrációs állás. A munkaügyi kp. értesített. A fizetés 101 ezer lenne. Ez bruttó vagy nettó egy 8 órás állásért?

Felsőfokú végzettségem van, felsőfokú nyelvvizsgával, de tízujjas gépelést nem tudok. Mennyi járna egyáltalán egy ilyen végzettségért?

Mellesleg mi tartozna a munkakörömben?

Aki dolgozott már ilyen helyen, segítene?

2016. febr. 10. 12:03
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Idegen nyelvekre gondoltam.
2016. febr. 10. 19:06
 22/29 anonim ***** válasza:
Ha tudsz idegen nyelveket akkor szintén nem értem miért bohóckodsz közmunkás állással.
2016. febr. 11. 02:55
 23/29 anonim ***** válasza:
46%
ez közmunka, egyik rokonom ugyanezt csinálja ugyanennyiért.. nettó 54 kb xd nevetséges..
2016. febr. 11. 08:31
 24/29 A kérdező kommentje:

Mert itt nincsen rá kereslet. Ha csak idegen nyelvből van képesítésed, azzal itt nem tudsz elhelyezkedni.

Nincsen pénzügyi, sem kereskedelmi végzettségem.

2016. febr. 11. 11:51
 25/29 anonim ***** válasza:
Akkor keress távolabb, vagy akár költözz.
2016. febr. 11. 13:39
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pont fordított a helyzet, van gazdasági diplomám, de a nyelvekkel nagyon hadilábon állok, így ismerős hiányában maradt a közmunka :(
2016. febr. 11. 15:35
 27/29 A kérdező kommentje:

Hát ez az!!!

Nagyon sok embernek van gazdasági végzettsége, és egyáltalán érzéke a pénzügyi dolgokhoz, de a nyelvekhez semmi.

Én meg humán beállítottságú vagyok, és könnyen tanulok nyelveket, de a gazdasági szakmákat nem kedvelem. Sőt soha nem is volt ilyen órám a gimiben, sem az egyetemen.

Költözni nem tudok családi okok miatt.

2016. febr. 11. 22:56
 28/29 anonim ***** válasza:

Akkor távmunka. Ha jó vagy nyelvekben akkor ezt használd ki és ne közmunkázz. Azt hagyd meg olyan szerencsétleneknek akik semmihez sem értenek.

Nézz szét pl upwork.com-on vagy freelancer.com-on.

2016. febr. 12. 04:47
 29/29 anonim ***** válasza:
Vagy ha annyira jó vagy akár oktathatsz is nyelvet neten keresztül, italki.com
2016. febr. 12. 04:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!