Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ügyvédi irodában adminisztráto...

Ügyvédi irodában adminisztrátori fizetés? Lent

Figyelt kérdés
Megyeszékhely, ügyvédi irodába keresnek titkárnőt, német nyelvtudással. Dolgozik valaki hasonló munkakörben? Mennyit keresel? És azt is megköszönöm,ha írtak véleményt a munkáról!

2015. nov. 25. 23:27
 1/8 A kérdező kommentje:
Van diplomám ( közgazdász ) meg angolul is tudok, bár nem írja, hogy ezek közül bármelyik is kellene.
2015. nov. 25. 23:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy konkrétan mit takar a munkakör, kell-e valami jogi alaptudás vagy pedig főzöd a kávét, postázol, kell-e számlázni stb. Ennyiből nem lehet értelmes választ adni.
2015. nov. 26. 08:30
 3/8 A kérdező kommentje:
na de mégis? infoként is csak ennyi volt megadva, amit a kérdésben kiírtam.
2015. nov. 26. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Kb. 100-150 ezer nettó körül, szerintem.

(De tényleg nem mindegy, hogy kávéfőző titkárnő leszel, vagy egy képzett jogi asszisztens, aki pl. cégeljárást meg egyszerűbb jogi feladatokat is tud csinálni.)

Egy ügyvéd

2015. nov. 26. 15:39
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Igen, megértem, nyilván nem mindegy, viszont a hirdetésben csak ennyi volt. De ha interjúra megyek, és ott részletesen elmondják mi lesz a feladat legalább tudom, mire számíthatok majd nagyjából.

2015. nov. 26. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát, azt gondolom azért tudod, hogy van-e jogi asszisztensi képzettséged...
2015. nov. 26. 19:53
 7/8 A kérdező kommentje:
közgazdász ( pénzügy) diplomám van.
2015. nov. 27. 00:01
 8/8 A kérdező kommentje:
nem volt kiírva a hirdetésben hogy kellene jogi asszisztens végzettség
2015. nov. 27. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!