Ügyvédi irodában adminisztrátori fizetés? Lent
Figyelt kérdés
Megyeszékhely, ügyvédi irodába keresnek titkárnőt, német nyelvtudással. Dolgozik valaki hasonló munkakörben? Mennyit keresel? És azt is megköszönöm,ha írtak véleményt a munkáról!2015. nov. 25. 23:27
1/8 A kérdező kommentje:
Van diplomám ( közgazdász ) meg angolul is tudok, bár nem írja, hogy ezek közül bármelyik is kellene.
2015. nov. 25. 23:29
2/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy konkrétan mit takar a munkakör, kell-e valami jogi alaptudás vagy pedig főzöd a kávét, postázol, kell-e számlázni stb. Ennyiből nem lehet értelmes választ adni.
3/8 A kérdező kommentje:
na de mégis? infoként is csak ennyi volt megadva, amit a kérdésben kiírtam.
2015. nov. 26. 13:17
4/8 anonim válasza:
Kb. 100-150 ezer nettó körül, szerintem.
(De tényleg nem mindegy, hogy kávéfőző titkárnő leszel, vagy egy képzett jogi asszisztens, aki pl. cégeljárást meg egyszerűbb jogi feladatokat is tud csinálni.)
Egy ügyvéd
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
Igen, megértem, nyilván nem mindegy, viszont a hirdetésben csak ennyi volt. De ha interjúra megyek, és ott részletesen elmondják mi lesz a feladat legalább tudom, mire számíthatok majd nagyjából.
2015. nov. 26. 18:28
6/8 anonim válasza:
Hát, azt gondolom azért tudod, hogy van-e jogi asszisztensi képzettséged...
7/8 A kérdező kommentje:
közgazdász ( pénzügy) diplomám van.
2015. nov. 27. 00:01
8/8 A kérdező kommentje:
nem volt kiírva a hirdetésben hogy kellene jogi asszisztens végzettség
2015. nov. 27. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!