Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sürgős, iskolai adminisztrátor...

Sürgős, iskolai adminisztrátori fizetés mennyi vidéken?

Figyelt kérdés

Vidéken, kisvárosban egy iskolában lenne egy adminisztrációs állás. A munkaügyi kp. értesített. A fizetés 101 ezer lenne. Ez bruttó vagy nettó egy 8 órás állásért?

Felsőfokú végzettségem van, felsőfokú nyelvvizsgával, de tízujjas gépelést nem tudok. Mennyi járna egyáltalán egy ilyen végzettségért?

Mellesleg mi tartozna a munkakörömben?

Aki dolgozott már ilyen helyen, segítene?

2016. febr. 10. 12:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak részmunkaidős állás és azért csak 101. Vagy félreértés volt és 111 mert annyi a 8 órás minimálbér. Általában bruttóban szokás a bérről beszélni. A nettó sok minden függvényében változhat, pl van-e gyereked, adókedvezményre jogosító betegséged stb, amit a munkáltató nem kell tudjon. Nekik a bruttó a lényeg, így erről szokás tárgyalni.
2016. febr. 10. 14:12
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem szokták mindenkinek személyesen megnézni, hogy mennyi lenne a nettója, hanem mondanak egy bruttót és számolja ki magának az illetékes. Bár remélhetőleg nem lesz igazam.
2016. febr. 10. 15:40
 13/29 anonim ***** válasza:
Ez közfoglalkoztatás, br 101e, nettóban 67e. Dogoztam így suliban, az iskolatitkár és a pedagógiai asszisztens mellé tettek be, a feladatok pl. az iratokat kellett elvinni a klik-be, mák-ba, bérszámfejtőhöz, postára vinni a leveleket, néha akadt egy kis gépelni való, ami általában kimerült az írjuk ki a tanári falára, mikor lesz értekezlet vagy valami program, ezen felül nagyon unalmas volt, mert semmi értelmes munkát nem adtak.
2016. febr. 10. 15:41
 14/29 A kérdező kommentje:

Szerintem is bruttó. Tegyük fel, hogy 111 ezerrel számolok. Mennyi a nettója ennek, ha nincsen gyerekem és nem kapok adókedvezményt?

Hogyan lehet ezt kiszámolni?

[link]

Itt nézegettem de ugye ahogyan előbbiekben írták, a nettó sok mindentől függ.

2016. febr. 10. 17:15
 15/29 A kérdező kommentje:

[link]

Itt megtaláltam miért is kapnék bruttó 101 ezret. Én egy szakképzett közfoglalkoztatott lennék.

2016. febr. 10. 17:22
 16/29 anonim ***** válasza:
32%

Az igazi kérdés már cska az hogy hogyan fogsz megélni ennyiből..

ha van lakásod, akkor megy, ha nincs, akkor marad a koplalás.

2016. febr. 10. 17:25
 17/29 A kérdező kommentje:

Ebben az országban nem éri meg tanulni, kitűnőnek lenni, nyelveket tanulni, mert ha nincsen protekció, nem kapsz normális állást.

Egy gázszerelő egy nap alatt többet keres, mint én keresnék itt egy hét alatt.

2016. febr. 10. 17:51
 18/29 anonim ***** válasza:
23%
Megéri tanulni. Ha nyelveket tudsz akkor simán találsz ennél jobbat. Milyen nyelveket tudsz? Java, C, C++?
2016. febr. 10. 18:35
 19/29 anonim ***** válasza:
44%

Utolsóka, nem csak az IT világa létezik.

ITvel még Ukrajnában is jól lehet élni.

TUdod vannak akik más munkát végeznek és ők is szeretnék megélni valahogy...

2016. febr. 10. 18:38
 20/29 anonim ***** válasza:

"Ebben az országban nem éri meg tanulni, kitűnőnek lenni, nyelveket tanulni, mert ha nincsen protekció, nem kapsz normális állást."

Ez sajnos így van :(

2016. febr. 10. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!