Sürgős, iskolai adminisztrátori fizetés mennyi vidéken?
Vidéken, kisvárosban egy iskolában lenne egy adminisztrációs állás. A munkaügyi kp. értesített. A fizetés 101 ezer lenne. Ez bruttó vagy nettó egy 8 órás állásért?
Felsőfokú végzettségem van, felsőfokú nyelvvizsgával, de tízujjas gépelést nem tudok. Mennyi járna egyáltalán egy ilyen végzettségért?
Mellesleg mi tartozna a munkakörömben?
Aki dolgozott már ilyen helyen, segítene?
Szerintem is bruttó. Tegyük fel, hogy 111 ezerrel számolok. Mennyi a nettója ennek, ha nincsen gyerekem és nem kapok adókedvezményt?
Hogyan lehet ezt kiszámolni?
Itt nézegettem de ugye ahogyan előbbiekben írták, a nettó sok mindentől függ.
Itt megtaláltam miért is kapnék bruttó 101 ezret. Én egy szakképzett közfoglalkoztatott lennék.
Az igazi kérdés már cska az hogy hogyan fogsz megélni ennyiből..
ha van lakásod, akkor megy, ha nincs, akkor marad a koplalás.
Ebben az országban nem éri meg tanulni, kitűnőnek lenni, nyelveket tanulni, mert ha nincsen protekció, nem kapsz normális állást.
Egy gázszerelő egy nap alatt többet keres, mint én keresnék itt egy hét alatt.
Utolsóka, nem csak az IT világa létezik.
ITvel még Ukrajnában is jól lehet élni.
TUdod vannak akik más munkát végeznek és ők is szeretnék megélni valahogy...
"Ebben az országban nem éri meg tanulni, kitűnőnek lenni, nyelveket tanulni, mert ha nincsen protekció, nem kapsz normális állást."
Ez sajnos így van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!