Sürgős, iskolai adminisztrátori fizetés mennyi vidéken?
Vidéken, kisvárosban egy iskolában lenne egy adminisztrációs állás. A munkaügyi kp. értesített. A fizetés 101 ezer lenne. Ez bruttó vagy nettó egy 8 órás állásért?
Felsőfokú végzettségem van, felsőfokú nyelvvizsgával, de tízujjas gépelést nem tudok. Mennyi járna egyáltalán egy ilyen végzettségért?
Mellesleg mi tartozna a munkakörömben?
Aki dolgozott már ilyen helyen, segítene?
"amit haza viszel az meg nettó 49-50 ezer .
"
És ennyiből mégis hogy éljen meg az ember? Nevetséges.
Mechanikus farkas : Szerinted érdekel ebben az önző világban, országban bárkit is, hogy élsz vagy halsz ? XD
Megrohadhat az ember 20 ezer forintos önkormányzati segéllyel az sem érdekel senkit .
Hát ne haragudjatok, de én ezt az életben nem fogom megérteni, még akkor sem, ha lehúztok:
miért itt a gyakorin kell megkérdezni, hogy
A munkaügyi kp. értesített.
A fizetés 101 ezer lenne. Ez bruttó vagy nettó egy 8 órás állásért?
Mellesleg mi tartozna a munkakörömben?
Ha a Munkaügyi Központ értesít, akkor hurrá meg halleluja, és felhívom a MUNKAÜGYI KÖZPONTOT és rákérdezek a PONTOS információkra. Mégis mi itt honnan tudnánk, hogy bruttó vagy nettó az a 101 ezer?
Ha abból indulok ki, hogy a minimálbér 111 ezer ft, a garantált bérminimum meg 129 ezer, akkor ugye eleve nem lehet bruttó.
De ha abból, amit itt helyesen írt az egyik válaszoló, hogy lehet, hogy közmunka, akkor meg simán lehet a bruttó is 101 ezer.
De lehet nettó is. Mégis mi innen hogy döntsük el, melyik szerint alkalmaznak Téged OTT?
6.-nak.
Ez sajna a GYIK kérdéseinek jelentős részére igaz.
Sőt,sok kérdésnél egyszerűbb lenne a kérdezőnek felemelni a telefont vagy használni a Googlet,aztán csodálkoznak a válaszokon.
Köszönöm a válaszokat. Restelltem megkérdezni, mert lehet hogy ez annyira evidens, hogy az most nettó vagy bruttó.
Neten rákerestem mielőtt feltettem a kérdést, de nem találtam meg. Ezért kérdeztem meg, de felhívom a kp.-ot, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!