Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mit csináljak...

Szerintetek mit csináljak majd? (többi lent)

Figyelt kérdés
Röviden elmondom, 8 általánosom van de van 20 millió forint tőkém, mikbe tudnám fektetni, esetleg megpróbálkozzak valamilyen vállalkozást indítani? (csak ebbe 0 tapasztalatom van) Vagy pedig szakmát tanulok, de valami nagyon jól keresőt akarok amivel külföldön könnyen és gyorsan megkaphatom az adott állást!

2016. febr. 7. 08:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elmennék valami programozó tanfolyamra. (Sőt, lehet, hogy én is arra fogok egyetem helyett... nem döntöttem még, de beadtam egyetemre a jelentkezésem azért. )

Engem nem igazán érdekel az informatika, de egy java programozó lazán keres 300 ezer forintot havonta és engem ez motivál. :D

2016. febr. 27. 18:57
 12/12 anonim ***** válasza:

"Engem nem igazán érdekel az informatika, de egy java programozó lazán keres 300 ezer forintot havonta és engem ez motivál. :D"

Pont a programozás az, ahol kiszórnak a francba állásinterjúról, ha nem érdekel amit csinálsz... ez tipikusan olyan szakma, hogy van hogy órákat, napokat kell pepecselni egy minimális dolgon.

Amúgy meg... programozói tanfolyam? Menj egyetemre, az ilyen programozói tanfolyamokkal kiröhögnek.

2016. febr. 27. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!