Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyárban dolgozom, most vettünk...

Gyárban dolgozom, most vettünk lakást a párommal és májusba jön a baba is, de nem csak a gyártól akarok függeni, mi lesz ha kirugnak?

Figyelt kérdés

Eggyenlőre sajnos nem nagyon értek semmihez sem,de szeretnék valamit a munka melett csinálni,nem akarok én milliomos lenni csak egy kis pluszt meg hogy valamit tudjak csinálni ha ne agy isten elküldenének,de mit?

Valami amit itthon tudnék csinálni aztán azt eladni vagy valaki meg bíz valamivel én meg meg csinálom itthon aztán ö kifüzet

Mindegy hogy mit csak valami kis plusz munka jó lenne,tudnátok segíteni?

2016. febr. 4. 00:16
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a weboldal pont erről szól. Vannak tanfolyamaik is, azokon nem vettem részt, így arról nyilatkozni nem tudok, de az oldalról ingyen is rengeteg hasznos tanács és ötlet tölthető le.

2016. febr. 4. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!