Te kijössz a fizetésedből?
Figyelt kérdés
Sokat kell osztani szorozni, vagy könnyedén jut mindenre?2016. febr. 3. 07:40
1/11 anonim válasza:
Ki, sot a nagy reszet felreteszem.
2/11 anonim válasza:
Jelenleg kijövünk úgy is, hogy nem figyelünk oda, nem kell centizgetni, de félretenni nem nagyon tudunk belőle.
3/11 anonim válasza:
Valamennyit tudok félretenni de csak úgy, hogy nagyon odafigyelek minden kiadásra.
4/11 anonim válasza:
Azért az 1. hozzászóló ezt kifejthetné mert ezt csak spec körülmények között tudom elképzelni.
Én óvatosan jövök ki, oda kell figyelni minden kiadásra ha k akarok jönni a pénzből az utolsó napokban is.
5/11 anonim válasza:
1. vagyok. Miert kellenenek ehhez spec korulmenyek? Hitelunk nincs, gyerekunk igen, sajat lakasban lakunk, ketten keresunk. Ez 'spec'?
A kerdes onmagaban ertelmetlen, a korulmenyek, a vegzettseg, munkakor, lakohely rengeteget szamit.
6/11 anonim válasza:
Igen, kijövünk. 40%-àt a fizetèsnek fèlretesszük insègesebb időkre, nyaralàsra, stb.
8/11 anonim válasza:
Kijövök, de most döbbentem rá, hogy kissé vissza kell fognom a költekezést, ha meg akarom valósítani a céljaimat.
9/11 anonim válasza:
könnyen kijövök, de mivel ősöknél lakom, ezért inkább az a lényeg mennyit tudok megspórolni saját lakásra...
10/11 anonim válasza:
Elég könnyen kijövök, mellette fizetek lakástakarékot, nyugdíjbiztosítást, teszek félre nyaralásra, jut szórakozásra meg ilyesmire. A nyugdíjbiztosítást csak előléptetés után vállaltam be, hogy ne az utazások rovására menjen (annyira nem vagyok azért hedonista, 26 évesen csak elég elkezdeni a nyugdíjra félretenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!