Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bunkóságnak tartjátok, ha...

Bunkóságnak tartjátok, ha állásinterjú után nem küldenek semmi értesítést?

Figyelt kérdés
Legalább egy e-mailt megérdemelne az ember, ha nem is vették fel. Semmibe nem kerül.

2016. febr. 1. 16:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor megvárom a csütörtököt. Csak azt mondták az interjún, hogy ezen a héten akarnak második kört, viszont akkor már kellett volna, hogy értesítsenek...szerintem ez már almás.
2016. febr. 1. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a jelentkezésre nem válaszolnak az nem probléma, érthető hiszen több száz jelentkező is lehet.

De ha már interjú is volt akkor bunkóság nem válaszolni, hiszen a legtöbb esetben 10-20 embernél többet biztos nem hallgatnak meg személyesen.

2016. febr. 1. 18:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom bunkóságnak, mert van, ahova sokan jelentkeznek és sok idő ezt feldolgozni.

Inkább az lenne a célszerű, hogy ha kiírnának egy határidőt, ami után ha nem válaszolnak, akkor betelt.

Egy álláskereső nem egy helyre ad be önéletrajzot és sokszor ebből bonyodalom van. Nálam volt olyan, hogy beadtam egy önéletrajzot Decemberbe eltelt 1-2 hét nem reagáltak. Eltelt fél év közben már dolgoztam erre június táján felhívnak, hogy megnézték az önéletrajzom és lenne munka. Na takarodj:D

2016. febr. 1. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy másfél óráig tartott az interjú, főfejesekkel, és azt mondták, a héten értesítenek. Nem történt semmi. Két hét múlva írtam a főfejesnek, hogy érdekel a pozíció, és hol tart a kiválasztás. Nem válaszoltak. Három hónap múlva ajánlottak egy másik feladatot.
2016. febr. 28. 12:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, csak mondják meg, hogy konkrétan meddig kell várni a visszajelzésre.
2016. ápr. 15. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!