Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez valós interjú vagy valami...

Ez valós interjú vagy valami baromság (munkaügyi)?

Figyelt kérdés
Küldtek 1 levelet, hogy találtak nekem melót és menjek be 2.-án állásinterjúra. De még csak annyi sincs odaírva, hogy milyen munkakör vagy ki a munkáltató. Egy ismerősöm mondta, hogy csak ilyen csoportos előadás szokott lenni és régebben őt is biztosítózni akarták beszervezni. Jó lenne tudni, hogy készüljek, öltözzek ki, vigyek önéletrajzot vagy a munkaügyi csak ilyen csoportos cuccokat tart? De úgy nehéz készülni, hogy azt se tudom milyen munkáról van szó.

2016. jan. 28. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Állásinterjúra ki szoktak öltözni és nyilván az sem baj, ha lesz nálad önéletrajz. Egyébként fogalmam sincs mi lehet ez, de ha felhívod őket, akkor biztos megmondják.
2016. jan. 28. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Talán hívd fel őket... Ha smemit nem mondanak rőla, biztos valami értékesítős szemét, el is küldeném őket az anyjukba.
2016. jan. 28. 20:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is az a gyanús, hogy még annyit se ítak le, hogy mégis milyen munkáról lenne szó. Majd holnap megpróbálom kideríteni, hogy mi van.
2016. jan. 28. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Na?
2016. jan. 29. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem mondták meg, azt mondták, hogy nem tudják. Na persze... Csoportos előadás volt, természetesen a biztosítótól.
2016. febr. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!