Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Első interjún feladat?

Első interjún feladat?

Figyelt kérdés
Nem először kell első interjún dolgoznom, de ezt soknak tartom. Nem fizikai vagy szakmunkáról van szó, ahol mondjuk összeraksz valamit. Voltam egy helyen, interjú helyett egyből feladatokat kellett megoldanom. Oké, fél óra nem gond. Majd szólnak, hogy 4-5 óra is lehet, lehet nem szóltak a telefonban. Hát nem. Egy dolgot mondtak mire készüljek, erre plusz kettő meglepetést bedobtak. Ok. Aztán beszélgetés helyett, tovább mutatja a feladatokat. Se munkaidő, fizetés, semmi... Semmi rendes interjú, az önéletrajzom alig nézte meg, olyanokat kérdezett tudom e, amik ott fel vannak tüntetve.referenciáim vannak azokból, amiket feladatnak adott fel, így felesleges. Jah és még otthonra is kaptam melót, mint házi feladat, majd ha az jó, akkor ad több infót... olyan két óra után azt mondtam dolgom van sorry...nem mondták hogy 4-5 órát kell dolgoznom. Gáznak tartom, miért nem lehet korrektnek lenni. Addig nem kezdeni semmibe, amíg nem mondtak semmit a cégről, fizetés, elbeszélgetés stb, mint egy normális interjún, majd utána feladat. Jártatok már így? Mi lett a vége?

2016. jan. 22. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem jártam még így, de egész biztosan nem is álltam volna neki bármit megcsinálni a cégnek az interjú keretein belül. Felállnék és megköszönném, hogy vesztegették az időmet, aztán tipli. Házi feladat meg már igazi non-szensz...
2016. jan. 22. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Van olyan szakma, ahol minden interjúnak része a feladat. Sőt külön körök vannak nekik. Pl programozóként előfordulnak több órás feladatok. Sőt akár otthoni feladat is, ami nyilván több idő és nem ingyen munka, mivel ők ezekkel sok mindenre nem mennek.
2016. jan. 22. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
A jelenlegi munkahelyemen nekem se volt elég az elbeszélgetés, hanem mivel profi gépírástudás és szövegszerkesztési, táblázatkezelési tudással kellett rendelkeznem, így diktáltak, másolnom kellett, szöveget szerkesztenem és táblázatot összeállítanom. Jó, nem hosszú órákról beszélünk, de nekem is be kellett mutatnom gyakorlatban is, hogy mit tudok.
2016. jan. 22. 20:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha kis feladat van, nem gond. De az, hogy még házi, és csak utána közlik az alap dolgokat, az nem fair. Ha meg nekem nem jó a feltétel, akkor ingyen dolgoztam. Volt példa rá.
2016. jan. 22. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

2-3/

Az, hogy adnak egy dummy feladatot, hogy lássák meg tudod oldani akár egy órában az tök oké. De az, hogy 5 órán át DOLGOZTATNAK élesben, amiből a cég profitál, az nagyon nem oké.

2016. jan. 23. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

"De az, hogy 5 órán át DOLGOZTATNAK élesben, amiből a cég profitál, az nagyon nem oké."

Direkt kiemeltem, hogy van több órás esetleg napos feladat is.Ritka, de van. A kérdező sem éles munkáról beszélt, csak arról, hogy nem szóltak neki a próbafeladat idejéről.

2016. jan. 23. 08:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Ki pontozta le az összes választ?

Ne pontozzon, írja le mit gondol....

2016. jan. 23. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!