Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez a pénzszerzési lehetőség...

Ez a pénzszerzési lehetőség tényleg igaz lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés
[link] A harmadikra vagyok főleg kíváncsi!

2016. febr. 1. 09:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

így van...egy újabb mlm-es, aki majd fűt-fát ígér, csak előbb fektess bele egy 50ezret, ami nem sok, hisz ezek után milliókat fogsz keresni XD

komolyan nem értem az ilyet. jó oké, a kérdező pont azok közé tartozik látszólag, aki az ilyen mlm-esek prédájává vállhat, persze, hogy bepróbálkozik egy gyökér...hátha XD

de bele lehet menni :D én nem tudom mit ajánlana, biztosan van belépési díj. ha ő ezt a pénzt kölcsönadja, mert ő váltig állítja, hogy ez egy nagyon jól működő üzlet, nyilván kétsége sem fog lenni afelöl, hogy mikor a befektetés visszajön, akkor visszaadom a kölcsönkapott belépési díjat...ellenben ha meg bukta az egész, hát az ő pénze bánja, ne az enyém...tiszta ügy XD

2016. febr. 1. 21:51
 22/27 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám kideríteni hogy hogy kamu-e az oldal vagy sem? (azon kívül hogy pénzt fektetek be egy oldalba)
2016. febr. 2. 07:02
 23/27 anonim ***** válasza:
Istenem, kérdező, Te teljesen reménytelen vagy, feladom :-( (a tortás :D)
2016. febr. 2. 08:26
 24/27 A kérdező kommentje:
Kedves vagy!
2016. febr. 2. 08:29
 25/27 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem, nem ígértem senkinek, hogy milliókat fog keresni, illetve azt sem, hogy 50 ezret be kell fektetni, stb.

Nem szeretnék vitatkozni, mivel felesleges. Szeretnék segíteni, mivel mielőtt az ember belekezd valami újba, nem árt részletesen utánanézni a lehetőségeknek.

Az ilyen fajta hozzászólások (az mlm-ellenességre gondolok), mindig előítéletre vannak alapozva. Ez akkor is így van, ha az illető "próbálkozott" már hálózatépítéssel, mivel amennyiben nem volt elég kitartó, vagy hiányzott a tanulási hajlandósága, valószínűleg nem ért el sikereket. De tudtommal, a vállalkozások így működnek, akár hagyományos vállalkozásról beszélünk, akár mlm-ről. Alapvető pszichológia, hogy sajnos a legtöbb ember képtelen a fejlődésre, mert ha "elbukik", külső okoknak tulajdonítja. Természetesen egyik vállalkozási forma sem való mindenkinek...

Alapvetően úgy gondolom, hogy mindannyiunk kötelessége lenne, hogy azokra a kérdésekre válaszoljunk, amihez van legalább egy kicsi fogalmunk. De el kell fogadnunk, hogy emberek tömege élvezi itt (mint más fórumokon is), hogy gúnyolódhat, és olyan kérdésekre válaszol feleslegesen, amelyekben nem kompetens. Mi lenne, ha szarkazmus nélkül próbálnátok felelni, még akkor is, ha úgy vélitek, valaki buta kérdést tett fel?

Kedves Kérdező, a lehetőség fennáll. Amennyiben nem az a cél, hogy néhány hónap alatt milliomos légy, akkor szívesen elmagyarázom, hogy mivel foglalkozunk. Nálunk inkább időbefektetésről van szó, mint pénzről - leszögezném, mielőtt letámadnak, hogy bárki pénzét is el akarnám venni. :)

2016. febr. 2. 09:06
 26/27 anonim válasza:

Szia!

Elolvastam a cikket, és 95% -a a mai napig igaz.

A pénztermelő oldal mint olyan csupán egy jó reklámszöveg.

A tény! Igen lehet olyan weboldalt készíteni akár 2-3 aloldalasat is ami elkezd pénzt hozni. Átlagosan 6-12 hónap szükséges hozzá, és megfelelő szaktudás + marketing eszközük. Nekem az első ilyen oldalam, hogy én készítettem a weboldalt, és fejlesztettem 300.000 Ft omba került. Ha a jó ötleten kívül nincs másod, akkor ez nálad ez 500.000 Ft tól felfele fog kezdődni.

Ezek a költségek pl.:

- Weboldalkoszítése /Persze, ha nem egy amatőrrel készítteted el akkor 150.000 Ft tól indul felfele.

- Domain regisztráció + tárhely kb 5.000 Ft. A tárhely havi díjas. Az ingyenesekkel az amatőrök foglalkoznak.

-Marketing szoftverek beszerzése pl.: levelező rendszer, hogy automatizálni tudjál, és különbözü landing oldalak. Persze rengeteg van ki kell választani mi kell neked.

- Reklámok: Adwords, Facebbok, Instagram hirdetések összeállítása tesztelése, stb.

A seo, és a remarketing egy kicsit tól van lihegve, de minimálisan szükség van rájuk.

Röviden ennyi.

1 Fontos tanács! Olyan ember véleményére hallgass, vagy kérd ki a tanácsát aki már túl van azon amibe te bele szeretnél kezdeni.

Sok sikert, remélem tudtam segíteni.

2016. febr. 2. 09:30
 27/27 anonim válasza:

Elfelejtettem még írni, hogy a internetespenzszerzes.blog.hu/ az kamu.

Eleve nem hiszek olyan embernek aki pénzről beszél, és ingyenes tárhellyel rendelkezik.

2016. febr. 2. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!