Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 13 évesen nyári/diákmunka...

13 évesen nyári/diákmunka esetleg valamilyen más pénzszerzési lehetőség?

Figyelt kérdés
Tudom 15-16 éves kortól van de nekem most van szükségem egy kis pénz kiegészítésre.Könnyebb-Nehezebb fizikai munkákat is bírom nyáron sokat segítek emelni apának a kész kovácsoltvas kerítéseket(olyan 120-160kg persze nem egyedük viszem meg némi vonszolással de azért bírom),szval minden féle munka is érdekelne.Ötlet?Nemrég olvastam hogy vannak az "iylen" statiszta,munkák kell hozzá valami papír/okmány?esetleg nem munka is érdekel csak egyszerű pénzforrás vmi iesmi mint fémleadás stb.Előre is köszönöm,ja és ne küldjetek a rokonokhoz mert kisebb koromban adtak rendesen hogy majd ha "nagyobb leszek jól jön még" igen-igen de azóta sz.gép meg iesmi lett belőle.nah maradjaunk a kérdésnél köszönöm mégegyszer előre
2012. márc. 1. 20:06
1 2
 1/15 anonim válasza:
0%
Szerintem ne nagyon álmodj ennyi idősen munkáról, nem fognak felvenni. Statiszta az szerintem lehetsz, de azt meg nem biztos hogy találsz, és hogy tovább tart 1-2 hétnél..
2012. márc. 1. 22:12
 2/15 anonim válasza:
8%
Ja és az kimaradt, hogy Nyári munkát legálisan 15, Diák munkát (Tanítás közben) 16 éves kortól lehet végezni.
2012. márc. 1. 22:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszra méltattál és tudom hogy a diákközvetítők(weboldalak,cégek stb.) azok 15-16tól adnak munkát de én nem legálisra is gondoltam,amúgy meg csak zsebpénz kiegészítésre kéne meg gimnáziumba járok szval van elfoglaltságom de attól még dolgoznák is szívesen meg hallottam hogy a "nagyon híres gazdagok" is ilyesfélékkel kezdték:)Köszi megint még pár választ várok másoktól is hátha lesz valami am eg nem életbevágóan fontos csak kéne nekem
2012. márc. 2. 17:34
 4/15 anonim válasza:
59%
Hát ha nem legálisan gondoltad, akkor kérdezd meg valami gazdától, hogy nyáron tudnál-e neki segíteni.. (Amúgy törvényben van a korhatár, a diákközvetítők pedig betartják a szabályokat)
2012. márc. 2. 18:15
 5/15 anonim válasza:
85%

Hali!

Figyi, én is hasonló cipőben járok... 13 vagyok és kéne nyárra a pénz..stb.. nekem azt mondták, hogy majd április, május körül kérdezgessek idősebb embereket, hogy a fákat nem kell-e metszeni, vagy éppen nem kell-e lenyírni a füvet...stb.... ezen kívül még mindig az idősebbeknél maradok, menj el egy idős nénihez/bácsihoz akiről tudod, hogy nehézkesen jár, és mondd meg neki, hogy elmész neki a boltba bevásárolni, vagy a postára levelet, csekkeket feladni némi zsebpénzért... tudom, így nekem könnyű írni, valószínűleg én is égő pofával fogom megkérdezni ezt, mivel nem tudhatom, hogy igent vagy nemet mond:)

Remélem tudtam segíteni ;D

2012. márc. 4. 08:26
 6/15 A kérdező kommentje:

Adtál ötletet igen de nem hinném hogy sok sikerrel járnánk/járnál de azóta egy két pénzforrás eszembe jutott ha kell elmondom,Több válasz is jöhet előre is köszönöm:)

Ez a farmos cucc ne mis olyan rossz:) majd megnézem mit tudok tenni,Több választ!

2012. márc. 5. 10:37
 7/15 anonim válasza:
irtam privit :DD
2012. márc. 5. 14:06
 8/15 anonim válasza:
90%

Szia!

Én is így vagyok ezekkel a dolgokkal ahogy leírtad!:)

Szerintem próbáld meg a szórólapozást,vagy a PetőfiCsarnokba megunt cuccaidat eladhatod....tudom kell helyár meg stb..de kölcsönkérhetsz a szüleidtől/testvéred-testvéreidtől ha van :)) remélem tudtam segíteni :D

2012. júl. 9. 12:55
 9/15 anonim válasza:
75%
Én is ebben a cipőben járok... Ha vlki tud vlmi munkát szegeden akkor szóljon pls!!!
2013. jún. 20. 13:16
 10/15 A kérdező kommentje:

Azota mar nem 13 hanem 15 eves vagyok es van diakmelom 1eve mar.uszoedzo vagyok :) fel ev ingyen munka de megerte mer mar egy eve van penzem belole. Sok szerencset fiuk-lanyok, aki keres az talal!

Akinek van kerdese az privien irjon uzit nyugodtan, megprobalok segiteni.

Ui.: ekezetert es egyeb helyesirasi hibakert scusi vagyis bocs, telorol kuldtem

2013. aug. 30. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!