13 évesen nyári/diákmunka esetleg valamilyen más pénzszerzési lehetőség?
Hali!
Figyi, én is hasonló cipőben járok... 13 vagyok és kéne nyárra a pénz..stb.. nekem azt mondták, hogy majd április, május körül kérdezgessek idősebb embereket, hogy a fákat nem kell-e metszeni, vagy éppen nem kell-e lenyírni a füvet...stb.... ezen kívül még mindig az idősebbeknél maradok, menj el egy idős nénihez/bácsihoz akiről tudod, hogy nehézkesen jár, és mondd meg neki, hogy elmész neki a boltba bevásárolni, vagy a postára levelet, csekkeket feladni némi zsebpénzért... tudom, így nekem könnyű írni, valószínűleg én is égő pofával fogom megkérdezni ezt, mivel nem tudhatom, hogy igent vagy nemet mond:)
Remélem tudtam segíteni ;D
Adtál ötletet igen de nem hinném hogy sok sikerrel járnánk/járnál de azóta egy két pénzforrás eszembe jutott ha kell elmondom,Több válasz is jöhet előre is köszönöm:)
Ez a farmos cucc ne mis olyan rossz:) majd megnézem mit tudok tenni,Több választ!
Szia!
Én is így vagyok ezekkel a dolgokkal ahogy leírtad!:)
Szerintem próbáld meg a szórólapozást,vagy a PetőfiCsarnokba megunt cuccaidat eladhatod....tudom kell helyár meg stb..de kölcsönkérhetsz a szüleidtől/testvéred-testvéreidtől ha van :)) remélem tudtam segíteni :D
Azota mar nem 13 hanem 15 eves vagyok es van diakmelom 1eve mar.uszoedzo vagyok :) fel ev ingyen munka de megerte mer mar egy eve van penzem belole. Sok szerencset fiuk-lanyok, aki keres az talal!
Akinek van kerdese az privien irjon uzit nyugodtan, megprobalok segiteni.
Ui.: ekezetert es egyeb helyesirasi hibakert scusi vagyis bocs, telorol kuldtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!