Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 13 évesen nyári/diákmunka...

13 évesen nyári/diákmunka esetleg valamilyen más pénzszerzési lehetőség?

Figyelt kérdés
Tudom 15-16 éves kortól van de nekem most van szükségem egy kis pénz kiegészítésre.Könnyebb-Nehezebb fizikai munkákat is bírom nyáron sokat segítek emelni apának a kész kovácsoltvas kerítéseket(olyan 120-160kg persze nem egyedük viszem meg némi vonszolással de azért bírom),szval minden féle munka is érdekelne.Ötlet?Nemrég olvastam hogy vannak az "iylen" statiszta,munkák kell hozzá valami papír/okmány?esetleg nem munka is érdekel csak egyszerű pénzforrás vmi iesmi mint fémleadás stb.Előre is köszönöm,ja és ne küldjetek a rokonokhoz mert kisebb koromban adtak rendesen hogy majd ha "nagyobb leszek jól jön még" igen-igen de azóta sz.gép meg iesmi lett belőle.nah maradjaunk a kérdésnél köszönöm mégegyszer előre
2012. márc. 1. 20:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem mer hanem mert*. Ezt muszaj volt kijavitanom, meg a vegem parasztnak neztek(nem a tisztesseges munkasemberekre gondoltam).
2013. aug. 30. 22:51
 12/15 anonim válasza:

Szia! Láttam írtad, hogy ha bármi van, akkor segítesz.

13 éves vagyok, és szereték pénzt keresni. Ha kérek szüleimtől természetesen adnak, de sokkal jobban érezném magam, ha én keresném meg.

Olvastam a válaszok közül ezt a fűnyírás dolgot, metszés...stb.

Gondolkodtam kutyasétáltatásban is, de azt mégsem.

Szóval, tudnál nekem adni tippeket? Mikkel kéne próbálkoznom?

Előre is köszi :)

2014. jan. 17. 18:46
 13/15 anonim válasza:
Én is 13 éves leszek áprilisban és én is szeretnék valami munkát de nem olyan állandót csak a nyárra pár napra. Én is gondolkoztam takarítás, szórólap osztás stb. de nem nagyon tudom még hogy fogom megvalósítani. Hogyha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném
2014. márc. 20. 17:35
 14/15 anonim válasza:
Innentől a korom költői kérdés lenne ,de a lényeg a következő ,a szórólapozást sajnos legálisan 13 évesen nem fogod végezni.Ez kilőve ,a legmegnyerőbb az idős emberek ápolói alap ellátásában lenne a legnagyobb potelciál.Az én helyzetem valamivel könnyebb ,nyugati lakos vagyok és errefelé vannak ehez hasonló dolgok.Kíváncsi lennék a további ötletekre ;).
2015. jún. 14. 22:07
 15/15 anonim válasza:
*ilyesmi *még egyszer. Bár már rég elmúltál 13, de, ha nem tanulsz meg írni gáz van.
2019. febr. 4. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!