Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez a pénzszerzési lehetőség...

Ez a pénzszerzési lehetőség tényleg igaz lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés
[link] A harmadikra vagyok főleg kíváncsi!

2016. febr. 1. 09:31
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Azt csak a legvégső esetben! Nincs még valami más? Akármi! Még kockázatos is lehet!
2016. febr. 1. 12:28
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
szerencsejáték :D veszel egy csomó kaparós sorsjegyet, vagy tippmix-ezel, és vagy megtöbbszörözöd a pénzed, vagy elbukod :D az elég kockázatos :D
2016. febr. 1. 13:15
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
különben pedig az ilyen oldalakba érdemes belefektetni még mindig :D rajtad kívül elég sokan vannak még, akik keresik a könnyű pénzbefektetési praktikákat. egy ilyen oldalnak garantáltan nagy lesz a látogatottsága még évekig, mint ahogyan a példa is mutatja, csak természetesen itt is van egy jópár ilyen témájú oldal, tehát konkurencia megvan, de hogy hirdetésekből ma már nem lehet megélni az biztos, ahogy más is írta, néhány éve még viszonylag kevesen próbálkoztak vele, manapság meg már boldog-boldogtalan blogol, és már csak ha a közvetítőkön keresztül eladott hirdetéseket nézzük, egy sima bloggeroldal is hozza a pénzt, persze nem a blog tulajdonosának, hanem a bloggernek.
2016. febr. 1. 13:19
 14/27 anonim ***** válasza:

van pl fb-on hirdető felület,minden kattintás 5 forint,vagy valami hasonló

próbáld meg azokat,veszel felületet,mások meg kattintanak és megvan a bevétel(persze nézz utána jogilag, hogyan kell,mert lehet ám kell hozzá egyéni vállalkozói igazolvány v bármi)

2016. febr. 1. 16:25
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Te azon fiatal vagy buta vagy mind a kettő tulajdonsággal bíró csoportjába tartozol, akik azt hiszik hogy befektetnek minimális pénzösszeget, aztán kb semmi, vagy minimális hozzáadott munkával már dőlni is fog a lé. De az üzlet világa nem így működik. Ezért kamuk ezek mind.
2016. febr. 1. 16:30
 16/27 A kérdező kommentje:

Írtam a pasasnak E-mail-t és ezt írta:

a logika egyszerű: mindig a növekedésből kell kiindulni.

A példa kedvéért:

Van egy oldalam, ami hoz havi 10E forintot, amiből ez a 10E Ft profit is, mert nem kell velel dolgoznom jelenleg. Ami költsége volt, az például a domain ára, a tárhely, illetve a munka mit belefektettem (tartalomírás, hirdetgetés itt-ott).

Miért adjam el 100-150E Ft-ért?

Azért, mert ezt a 150E Ft-ot már be tudom fektetni egy jobb/szebb új weboldalba, ami még többet termel azon tapasztalatok alapján, amit eddig tanultam.

Így már érthetőbb?

Nem a pénz termelést kell nézni, hanem ezt mindig befektetésként kell nézni.

1. Csinálok valamit kis pénzből, ami kis pénzt hoz, de el tudom adni 12-24 havi bevételért a témától függően például itt (több weboldalt adtam el én is itt, megbízható fórum):

[link]

2. A bejövő pénzből már tudok egy jobbat építeni, ami többet hoz, és többért tudom eladni. És így tovább így tovább... ez nem rövid távú stratégia, de megéri már 2-3 éves távlatban is, hiszen szinte a 0-ból lehet összeszedni komolyabb pénzeket több körön keresztül. Sokan csinálják: de kitartás és kreativitás kell hozzá, mert senki nem fogja elárulni a maga kis konkrét titkát (miért is tenné?).

2016. febr. 1. 20:26
 17/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha befektetésben gondolkodsz, illetve nem szeretnél beosztottként dolgozni, akkor írj privát üzenetet, és szívesen tájékoztatlak azzal kapcsolatban, hogy én mivel foglalkozom, és amennyiben érdekesnek találod, és én is úgy látom, hogy van benned ambíció, akkor akár dolgozhatunk együtt.

Szerintem hagyd a "gyorsan meggazdagodsz" vagy a "semmit nem kell a pénzért tenned" témákat, mivel általánosságban semmi értelmük.

Üdvözlettel,

Hollin

2016. febr. 1. 21:27
 18/27 anonim ***** válasza:
Csak nem egy újabb buzgó mlm ügynök xD
2016. febr. 1. 21:28
 19/27 anonim ***** válasza:
Csak nem egy újabb, előítéletekre alapozó válaszoló :)
2016. febr. 1. 21:32
 20/27 anonim ***** válasza:
Én utóítéletnek mondanám.
2016. febr. 1. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!