Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a munka egy McDonald's-...

Milyen a munka egy McDonald's-ban?

Figyelt kérdés
Mennyi esély van rá, hogy felveszik az embert vendéglátói tapasztalat nélkül, érettségi előtt részmunkaidőre, illetve mennyire megterhelő? Mik a hátrányok, előrébb jutási lehetőség? (Ranglétrán) Ha később szeretnék vendéglátóiparban elhelyezkedni, akkor pozitívumnak vagy negatívumnak számít, ha dolgoztam McDonald's-ban?
2010. márc. 28. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam másfél évet Mekiben és jól éreztem magam. A kasszánál nem szerettem lenni mert nagyon sok a hülye de amúgy elment a meló.Előbbre jutási lehetőségem nem igazán volt mert rövid volt a nyelvem,nem jópofiztam a feletteseimmel. Szerintem sokat meg nem számít egy Mekis tapasztalata vendéglátásban.
2010. márc. 31. 15:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Amúgy sok diákot alkalmaznak, végzettség nem kell. Ismerős sem árt, mert elég sokan is jelentkeznek, annak ellenére hogy midnenki azt mondja hogy szar meló. Egy érettségi előtt álló ismerősöm dolgozik ott suli után heti 3x.

Későbbiekben negatívumnak biztos nem számít, de pozitívumnak se sztem...

2010. ápr. 28. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!