Ti melyik állást választanátok?
Nagy dillemában vagyok,mondom a lehetőségeket.Két munka van az egyik egy fizikai munka a másik egy bolti eladói állás.Problémák:Fizikai munka reggel7től délután 5ig tehát napi 10óra,nekem egy óra oda és vissza is az út.Heti 5 nap,plusz minden második szombaton 8-12ig...
Az eladói állás,az napi 15óra,viszont max negyedóra az otthonomtól,és 2nap munka után 2 nap pihenés van.
(Pénzt most ne nézzük)
En az eladói munkakört választanám, mivel közelebb van, de viszont 15 óra egy napra nagyon sok.Ez attól függ,hogy milyen a forgalom.
A fizikai munkánál a hétvégéid szabadok lennének, ez is attól függ,hogy mennyire fontos neked a hétvégék.
Munkásszálló nincs?
Meg hát a kereset sem mindegy.
1.
heti munkaóra: 10*5 + 4/2 = 52 óra/hét
utazási idő: 2*5.5 / 11 óra/hét
--------------------------------------
összesen: 63 óra/hét
2.
heti munkaóra: 15*3 = 45 óra/hét
utazási idő: 0.5*3 = 1.5 óra
--------------------------------------
összesen: 46.5 óra/hét
Egyértelműen a második, hacsak nem vagy időmilliomos.
"heti munkaóra hogy jön ki a másodiknál?"
Feltételeztem hétvége szabad, mert nem emelted ki külön, hogy az is munkanap. Ennek fényében át kell számolni.
Hacsak nem kiemelt idegenforgalmi helyen van az eladói állás (pl pályaudvar) a vasárnapnak szabadnak kéne lenni.
Amúgy az eladóit választanám ha hasonló a fizetés (mert szerintem jobb néha többet gályázni, hogyha utána sok a szabadidő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!