Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Belevágnál külföldi munkába így?

Belevágnál külföldi munkába így?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok.

Kicsit németül beszélek, angolom nagyon alap.

Érettségim van, szakmám nincs.

Adminként dolgozom havi 120 ért nettóba.

Gondolkoztam konyhai kisegítő melón, vagy mekibe konyhásnak ilyesmi.

Barátnőmmel vagyok albiban most. Ő nem akar kijönni, én nem erőszakolom ezt rá. Nem is várnám el hogy várjon rám. Szóval valószínű szakítás lenne a vége.

Az a dilemmám, hogy itthon nem tudok félretenni, maximum havi 10 et...

Nem élünk abszolút nagylábon.

Én viszont jobb autóra vágyom, saját lakásra stb ilyenekre. Hogy valami alapom legyen pl 30 évesen.

De itthon erre semmi esélyt nem látok.

Tegyük hozzá, hogy irodában ülök itthon napi 8 órát. Kint valszeg 12 órás műszakok várnak rám végig talpalva, és tuti valami nagyon gáz lakótárssal.

Hónapok óta ezen kattogok.

Normál véleménye valakinek?

2016. jan. 21. 11:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"csináld meg te is, aztán talán leszel valaki."

hehe, ezen jot rohogtem :)

Ha nagyon akarnek mehetnek az USAba legalisan, kapnek zoldkartyat is. De igazabol nem vonz, teljesen jo helyen vagyok ahol vagyok.

Es "milliokat" keresek teljesen legalisan.

2016. jan. 23. 11:37
 32/34 anonim ***** válasza:
mit kell tanulni/elvégezni, hogy admin lehessen az ember?
2016. jan. 23. 13:26
 33/34 anonim ***** válasza:

"Mondom, csináld meg te is, aztán

talán leszel valaki."

Először is nem tudom te kihez beszélsz mert sokan írtunk. Másodszor semmi kedvem az USA-ban élni. Én jól érzem magam itthon. Nem attól leszel valaki, hogy az USA-ban élsz. Nagyon el vagy tévedve ezzel a fellengzős dumával.

2016. jan. 23. 13:47
 34/34 anonim ***** válasza:
Mihez kezd majd a haverod az USÁ-ban, ha neadjisten baleset éri/megbetegszik és elé raknak egy kórházi számlát valami horribilis összeggel?
2016. jan. 23. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!