Belevágnál külföldi munkába így?
25 éves vagyok.
Kicsit németül beszélek, angolom nagyon alap.
Érettségim van, szakmám nincs.
Adminként dolgozom havi 120 ért nettóba.
Gondolkoztam konyhai kisegítő melón, vagy mekibe konyhásnak ilyesmi.
Barátnőmmel vagyok albiban most. Ő nem akar kijönni, én nem erőszakolom ezt rá. Nem is várnám el hogy várjon rám. Szóval valószínű szakítás lenne a vége.
Az a dilemmám, hogy itthon nem tudok félretenni, maximum havi 10 et...
Nem élünk abszolút nagylábon.
Én viszont jobb autóra vágyom, saját lakásra stb ilyenekre. Hogy valami alapom legyen pl 30 évesen.
De itthon erre semmi esélyt nem látok.
Tegyük hozzá, hogy irodában ülök itthon napi 8 órát. Kint valszeg 12 órás műszakok várnak rám végig talpalva, és tuti valami nagyon gáz lakótárssal.
Hónapok óta ezen kattogok.
Normál véleménye valakinek?
köszi a válaszokat.
van igazság mindben.
amugy van szakmám, ha annak nevezhető. Kamionos jogsim megvan, és ültem is autón fél évet, de nemigazán akarnék visszamenni a volán mögé. ebbe ne menjünk bele miért.
mégis milyen pénzt forgassak ha nincs megtakarításom?
nyilván ha tényleg rászánnám magam a kiindulásra meghúznám azt a bizonyos szíjat, és összekaparnék valamit.
nem hiszem el ezt a nyelvtudás nélküli dolgot. mint írtam ismerősöm is alig tudott angolul, tényleg csak gagyogott, kiment angolba már 2 éve ottvan, marhajól beszél már, és egyre többet keres.
szal nemondja senki, hogy nyelvtudás nélkül nemlehet semmire menni.
Amugy mi baj van a 10 éves kocsival? nekem tetszik, és ezek mg szerelhetők!
azaz illegalisan vannak az USAban.
Nagy eletperspektiva :)
"nagyon gyerek vagy."
Ez ám a szöveg! Mert az illegális bevándorlás az bizony milyen felnőttes! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!