Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A nincstelenek miért vannak...

A nincstelenek miért vannak így elnyomva?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy Nekem van egy világmegváltó találmányom (tényleg), ami az emberiség fő problémáját örökre megoldaná, mellékhatások nélkül, én lennék a legismertebb feltaláló, a leggazdagabb, és a kérdés a következő: Mi a fenéért kérnek pénzt egy találmány levédetéséért? Egy szelemi tulajdon az nem ingyen van és csak az enyém alapból? Vagy ilyen csak egy módosabb embernek lehet hogy levédeti mindenhol??? Vagy hogy működik ez? Miért kell 100 MILLIÓ FORINT hogy valamit csak én gyárthassak? Nevetséges. A gazdagok közül kerülnek ki a feltalálók. Régen nem volt ez így, bárki ingyen csinálhatott találmányt ami az ő nevéhez fűződik és mindenhol ismerték. Mi ez a vadkapitalista hozzáállás? És csak azon múlik hogy az emberiség egy új korszakba lépjen hogy nem tudom levédetni INGYEN. Miért, miért kellene ellenszolgáltatás ahhoz, hogy én valamit a sajátomnak minősítek nyílvánítok mert az enyém? Olyan nagy munka levédetni? A saját szellemi tulajdonhoz való jog csak akkor jár ha szupergazdag vagy és kiperkálsz az államnak hatalmas összeget más szellemi tulajdona nem számít? Mi ez a diszkrimináicó? Felháborító, hogy szellemi tulajdonért fizetni KELL. Ez nem nyílt demokráciára jellemző, hanem vadkapitalista, elnyomó, szupergazdagközpontú rendszerre. És nem vagyok séf fiú, nem is értek vele egyet de ebben az esetben igen. Méghozzá teljes mértékben. Így hány találmányt nyomnak el? Az emberiség maga szívja meg. Miért diszkriminálnak a szellemi tulajdont véve?
2016. jan. 8. 14:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem világmegváltó azért. Csak egy lego hoz hasonló valami amit maguk rendezhetnek a gyerekek. Golyók, robotikusak.
2016. jan. 8. 20:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Téged nem fenyeget a veszély, hogy bármidet elakarná bárki lopni, bár ha jó csaj vagy, akkor esetleg a szüzességedet.
2016. jan. 9. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!