Depresszióval el lehet menni táppénzre? Vagy csak tüdögyulladással meg ilyenekkel?
Figyelt kérdés
Én teljesen munkaképtelen, beszükült állapotba kerülök a depresszióm miatt. Mint pl ma is. Holnap benyujtom a felmondásom szerintem, nem érdekel, hogy hoppon maradok :(
Persze lehet igy is dolgozni ha ostorozzák az embert...tüdögyulladással is lehet dolgozni (ez az ellenpélda) csak max lesz valami szövödménye...
depressziónak is van szövödménye, szivinfarktus meg hasonlók. Leszek kb 30 mire elpatkolok emiatt, már csak pár év...
2016. jan. 4. 13:36
1/4 anonim válasza:
Lehet, ha az orvos úgy ítéli meg, hogy nem vagy keresőképes emiatt.
2/4 anonim válasza:
Én úgy gondolom ezt a pszichiátered tudja megmondani.
3/4 anonim válasza:
Komolyan nem unod még? Ez a 6. kérdésed ma, Tamáska.
4/4 anonim válasza:
Pontosan nem tudom a választ, de mondjuk ha valaki például pszichiátrián kezd el dolgozni, majd rájön, hogy idegileg, érzelmileg, lelkileg ezt nem bírja, szerintem írhat neki a doki papírt. Ez meg hasonló a depresszióhoz. Na majd valaki jártasabb megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!