Melyik lenne az ideálisabb választás az én koromban?
Én egy 27 éves fiú vagyok, nincs érettségim.
A 8. osztály után szakmára mentem továbbtanulás helyett utána pedig ebben dolgoztam.
De most váltani szeretnék valami jól kereső szakmára vagy csak simán jól akarok keresni továbbtanulás nélkül.
1. Elmenni kamionosnak először itthon, aztán külföldre (közben megtanulni dánul vagy norvégul, esetleg letenni az érettségit), aztán Dániába vagy Novégiába kamionosnak?
2. Letenni az érettségit, aztán továbbmenni egyetemre vagy főiskolára gépészmérnöknek. Utána először itthon, utána Dániába vagy Norvégiába kimenni ezzel a szakmával?
A pénz a lényeg, úgy szeretném kapni a válaszokat hogy ezt figyelembe veszitek. :)
"Neked még érettségid sincs, azaz nem vagy egy észkombájn."
Ez a következtetés zseniális volt.
Nos... eddig nem tettem le az érettségit mert nem gondolkoztam a továbbtanuláson. Mellesleg a szakmámban az érettségiért nem adnak több pénzt, ezért nem foglalkoztam vele. Mellesleg nyilván ha nem kellene az egyetemhez érettségi, akkor nem tenném le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!