Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS4 vagy PS3 az ideálisabb...

Gyori kori kérdése:

PS4 vagy PS3 az ideálisabb választás ha egyszerűen csak játszani szeretnék sokféle játékkal?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket érdemesebb választani és miért az egyik és miért a másik.Érdemesebb-e vajon több pénzt kiadni a PS4-ért.
2014. szept. 28. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
PS3. A PS4 árából megveszed a gépet, meg a rá kb. eddig kijött összes jó játékot.
2014. szept. 28. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:

A PS3-ra nyilván több játék van, a PS4-re meg nyilván több lesz az elkövetkező években.

Ha most akarsz játszani, akkor PS3.

Azt, hogy melyik a legideálisabb választás, meg nem mondom meg, mert ha ide tudsz kommentelni, akkor jó eséllyel már van egy.

2014. szept. 28. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért a PC masterraceval vitatkoznék, 40 ezerből senki nem rak össze olyan gépet, amin fut egy Last of Us grafikájú játék. Jó a gép, ha van felesleges negyed milliód csak játékra.
2014. szept. 28. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi pénzed van,ha lenne elég én azért ps4-et vennék,de én most vettem ps3-mat és teljesen megvagyok elégedve a grafikával,a ps4-re a játékok is jóval drágabbak, pl ps3-ra : 12ezer,az ps4-re már 18 e.
2014. szept. 28. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!