Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kalandor akarok lenni: meg...

Kalandor akarok lenni: meg lehet ebből még élni manapság? Van aki ugyanígy érez?

Figyelt kérdés

Huszonévesen rájöttem hogy gyakorlatilag minden érdekel de semmi sem abszolút részletekbe menően. Pl az iskolai magolás iszonyúan untat gyak. minden tárgyból.

De mégis rengeteg minden van amit szeretnék látni, kipróbálni úgy a szórakozás különféle formáit mint a munkákét.

Nők terén is kb ez a helyzet. Nehezen tudom elképzelni hogy egyetlenegy nővel töltsem el az egész életem, egy házban, egy szakmában, egy munkahelyen, egy környezetben. Gyereket se igen akarok még vállalni.

Szeretném jobban megismerni a világot, annak működését és mindent amit érdemes.

Hogyan és hová lenne célszerű megindulni? Ismertek valakit akinek bejött ez a fajta életforma? Mi kell hozzá elsősorban?

2015. dec. 20. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

[link]

Szerintem ezt neked találták ki. A világ szinte minden országában vállalhatsz napi pár órás munkát szállásért és ellátásért. Mehetsz akár egy hétre, akár hónapokra, rajtad múlik. Váltogathatod is kedvedre az országokat.

2015. dec. 20. 19:06
 12/14 AléékS válasza:
100%
Tudom hogy 2015-ben volt aktív ez a téma de hozzá kell fűznöm hogy a kérdező (szerintem) nem azért utazná be a világot mert pénzt szeretne keresni, hanem azért mert élvezni akarja az életet. Magamból indulok ki, de egy kalandor nem a pénzért él.
2017. febr. 26. 23:44
 13/14 anonim ***** válasza:
AléékS, meg fogsz lepodni, de meg egy kalandornak is szuksege van elelmiszerre, ruhakra, szallasra, egeszsegugyi szolgaltatasra.
2017. febr. 27. 07:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Tetszik a kérdés, bár régi. Na, nem baj.

Engem is foglalkoztat a téma.

Miért? Fiatal vagyok, szeretek utazni, nincsenek barátaim, a rokonaim nem állnak velem szòba, és mára már nincs semmim. Totál kiraboltak, és a házambòl mindent elvittek. Minden személyes tárgyam a kútba esett amikhez ragaszkodtam. Nem fogom tudni őket soha pótolni. Régi családi fotók, számomra fontos emberektől kapott egyedi tárgyak, magánkiadásù kötetek, stb. Minden oda van.

Van egy ,,kapcsolatom", vele a melò miatt együtt élünk, de nem nagyon akarja velem komolyabban ezt az egészet, más meg nincs évekòta a közelemben rajta kívül/4 hónapja ismerem, de már 2,5 éve nem volt komoly kapcsolatom/. Szóval nem is sok esélyt látok, hogy lesz is bármikor. Szeretnèk házasodni, szeretnék nagy házat, jó autót, megbízható társat, de nem megy egyelőre, úgy néz ki. Sajnálom, mert körülöttem már mindenki elkelt, csak én nem.

Viszont sok minden érdekel, érdekelnek az autók, munkagépek, utazás, régiségek, kincsek, történelem, mùzeumok, vezetés, vonatok, harckocsik, a jog, a rendvédelem, meg az egyebek. Van is 4 szakmám, meg most kezdem majd az egyetemet távoktatáson. Szóval az nem fog menni, hogy életem végéig azt dolgozzam amit most. Oké, jó pénz szerencsére, meg nem megerőltető munka, de előrelépési lehetőség 0.

Egyelőre én csak országon belül ,,kalandozok", mert a munkám miatt változatos helyszíneken kell dolgoznom, így sok helyet látok, meg amit lehet meg is nézek, de a jövőben vannak nagyobb terveim is.

Te kalandor lettél már?

2023. okt. 22. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!