Kalandor akarok lenni: meg lehet ebből még élni manapság? Van aki ugyanígy érez?
Huszonévesen rájöttem hogy gyakorlatilag minden érdekel de semmi sem abszolút részletekbe menően. Pl az iskolai magolás iszonyúan untat gyak. minden tárgyból.
De mégis rengeteg minden van amit szeretnék látni, kipróbálni úgy a szórakozás különféle formáit mint a munkákét.
Nők terén is kb ez a helyzet. Nehezen tudom elképzelni hogy egyetlenegy nővel töltsem el az egész életem, egy házban, egy szakmában, egy munkahelyen, egy környezetben. Gyereket se igen akarok még vállalni.
Szeretném jobban megismerni a világot, annak működését és mindent amit érdemes.
Hogyan és hová lenne célszerű megindulni? Ismertek valakit akinek bejött ez a fajta életforma? Mi kell hozzá elsősorban?
"Mi kell hozzá elsősorban?"
Pénz.
Igen, lehet igy elni, a tagabb ismerettsegi koromben sok ilyen van. Nem kell sok penz, ha mindenhol dolgozol valamit. Kell viszont talpraesettseg, emberismeret, onallosag, jo angol tudas, megfelelo jellem, ne legyen nagy arcod, sosem provokalj senkit, ha provokalnak, de valaszolj, legy mindenkivel baratsagos. Kell tudnod nelkulozni. Delkelet azsia pl. jo uticel lehet, ott aztan talalsz kalandot. Kiindulhatsz valamelyik nagyobb kikotovarosbol, pl. Rotterdam, elvallalsz egy szrul fizeto allast egy oda utazo hajon, kijon ingyen a szallitas es kaja, lesz egy pici zsebpenzed. Aztan ott beallsz pultosnak, kiismered a kornyeket, megtanulod a nyelvet, kulfoldi turistaknak dolgozol idegenvezetokent, segitesz hivatalos ugyeket intezni, a lehetosegek vegtelenek...
Egy masik lehetseges irany USA, kimesz turistakent (ez nem olcso), majd ott feketen vallalsz szezonalis munkakat, eleg sok lovet lehet ott keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!