Kapott-e már valaki valamit a Tele Network System Kft-ről?
Sziasztok! Én is akartam jelentkezni, de mikor kértem az ígért weboldal címet, azt mondták, hogy nem tudják.A címet s nevet küldik el, de előtte fizessek! Még egy cégnévért is? Nagy nehezen megkaptam a cég nevét, erre itt értesülök arról, hogy milyen is a cég, kérdem, ha rajtunk is pénzt keresnek, miért fizessünk a munkáért, hogy dolgozhassunk!?
Egy elkeseredett munkakereső
Én is kaptam egy megrendelő lapot,amely 1490ft-ba került.
Szeretném megkérni azokat akik már dolgoznak ebben,hogy írják már meg nekem,hogy valós-e ez a munka.És valóban akkor fizetnek-e amikor elviszik a kész csomagot tőlem vagy pedig nekem is kell értékesíteni azokat?Email címem:vargaignac69@t-email.hu
Sziasztok!
Én is kapcsolatba kerültem a céggel, egy kaposszekcsői hölgyön keresztül jutottam hozzá a megrendelőlaphoz 790 Ft-ért cserébe. Ahogy a többiek, én is utána akartam járni a megadott webcímen (www.aranykarrier.hu/tele) a szerződési feltételeknek, de az oldal nem elérhető. Így kezdtem el infókat keresni a weben a cégről és találtam rá erre a fórumra. Köszönöm az előttem hozzászólók válaszát! Én munka mellett szeretnék másodállást vállalni, ezért gondoltam otthoni munkavállalásra, de ez nekem nagyon bizonytalannak tűnik, a jutalékos bérezéssel nem tudok fix bevételt szerezni, hiszen hiába fektetek bele csomagonként 5 - 10 000 Ft-ot, semmi sem garantálja, hogy ez vissza fog térülni, úgyhogy ez nem az, amit én keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!